Bikkelharde realiteit

Nu de zo gewenste wereldoorlog bijna in de startblokken staat – al maanden horen we over de verrassingsaanval die de Russen op til hebben, dus ik denk dat we komende 10 dagen iets ‘raars’ gaan meemaken – nu dat deel van het plan in werking kan treden kan de stekker uit het andere. Plots heeft Pfizer helemaal geen plan met boosterprikken en doen ze liever wat al van meet af aan elk verstandig mens gezegd zou hebben: prik enkel de verzwakte groepen.

‘Tegen andere verkoudheden vaccineren we toch ook niet?’

Je zou maar net je kind hebben onderworpen aan een significant risico wegens drammerige politici die je met je vakantie chanteren. Hup hup, je kindje prikken of je mag niet op vakantie! En dan komt de fabrikant hiermee, waaruit plots blijkt dat al die critici die jij dom ‘wappies’ noemde het bij het rechte einde hadden, en dat vaccineren tegen een verkoudheid onbegonnen werk is, wat elk mens met een greintje verstand weet,

Nee, er is iets faliekant mis met de hersenen van mensen die als een kip zonder kop achter deze meest frauduleuze pharmaceut ter wereld hebben aangelopen. Een mullti multi miljardair die alles verdiende met gestolen software en met Epstein rondhangt zou de aangewezen figuur zijn om de wereld te gaan vaccineren? Hallo? Iemand thuis?

Er kan maar 1 conclusie prevaleren hier: de door mij gesignaleerde hersenziekte in Waarover de piranha droomt in de limonadesloot is geen fictie maar bikkelharde realiteit.

 

M.H.H.Benders is a 'opperhoofd' (chief) that took an unfortunate turn flying through the cosmos and ended up in an industrial psyborg zone at the north sea where no one gives a shit about poetry or philosophy or magic but they love datacenters and corona rules and other psyborg hobbies.