Berichtje voor Lena Claessen

Berichtje voor Lena Claessen

Dag Lena,

Je kent me niet maar ik ben een zogenaamde ‘Neerlandistiekwatcher’. Die site moet een beetje in de gaten worden gehouden, omdat hij is opgezet om bepaalde mensen een bepaalde fuik in te lokken.

Ik zie bijvoorbeeld dat je in een verhaal bent getrapt dat bij Dark Pharma origineert.

Hallucinaties bestaan namelijk helemaal niet, en ook de ‘psychose'(1) is een verzonnen verschijnsel dat bedoeld is om jongeren aan de drugs te krijgen, drugs die een verwoestende uitwerking op hun hersenen hebben.

Serotonine is een tryptamine, een tripmiddel. Je bent dus altijd aan het hallucineren, dat is een wetenschappelijk feit. Dat je meestal op dezelfde wijze hallucineert komt doordat je heel eenzijdig je receptoren voedt.

Er zijn bepaalde krachten die gaan proberen je ervan te overtuigen dat niet de dystopie het probleem is, maar juist jouw hersenen. Die hersenen moeten verdoofd worden, zo is het kwalijke verhaaltje, en in de pas lopen bij de rest.

Dat veel mensen die zich ‘dichter’ noemen nauwelijks van een psychoot te onderscheiden zijn ligt aan de omgeving waarin zij moeten opereren, een omgeving die door psychopaten wordt bestuurd. Een omgeving waar angst en misbruik de norm zijn gemaakt. In bijna elke Nederlandse organisatie blijkt als je er een vergrootglas op zet een angstcultuur te heersen. In een angstcultuur is het verstandig je als een slachtoffer te gedragen. Het zijn dus wezenlijk slimme, verstandige mensen die zich heel precies gedragen op de manier die het systeem voor ze heeft klaargezet.

Je wordt echter voor het lapje gehouden, hun gebrabbel is helemaal geen dichtkunst, het zijn harddrugsverslaafden die in sneltempo de wereld kapot maken – zo is 80% van de waterdiertjes al om zeep dankzij hun massale pilgebruik – en zoals het ressentiment betaamt dient de rest van de wereld dan ook maar kapot. Ik ga daar meer over schrijven in deel 3 van de SHHHHHHROOM serie, getiteld Entitletania: Mental Disease and addictions guide

Ik raad je aan je verre te houden van deze verderfelijke manier om de wereld te categoriseren en verpakken. Je kunt helemaal geen ‘dingen zien’ die niet bestaan. Alles wat waar te nemen valt met de menselijke zintuigen en hersenen bestaat gewoon, heel gezellig. Wel bestaat er een fenomeen dat dissassociatie heet en een ander dat deliriant heet – die laatste krijg je bijvoorbeeld bij inname van Datura, en dan krijg je inderdaad werkelijkheden te zien die radicaal kunnen afwijken van die die het Default Mode Network dagelijks voor je samenstelt. Maar dat iets anders is betekent niet dat het niet bestaat.

Groetjes, Martinus

(uno) in filosofische zin ‘bestaat’ natuurlijk alles wat benoemd wordt, en mensen die hard geloven in hun eigen psychose zullen er natuurlijk ook flink last van hebben. In mijn kosmologie heet het fenomeen
echter angstverkramping, dat is een vlag die de lading veel beter dekt. Het typische van zo’n angstverkramping is dat die de oorzaak van zichzelf is: de angst voor psychose is al de psychose zelf.

Nobelpreis für Deutschland

Treffpunkt feiner Geiste

M.H.H. Benders ist ein anerkannter Dichter seiner Generation, ein Schüler der universellen Myzelien, Amanita Sage und Mykophilosoph. Er hat siebenundzwanzig Bücher geschrieben, die letzten in der Kaneelfabriek.

Momentan arbeitet er an dem zweiten Band der SHHHHHHROOM-Reihe, Bücher über Pilze, und der Microdose Bible, einem Aktivierungsplan zur Wiederherstellung Ihrer wahren Identität, der nächstes Jahr erscheinen soll. Bleiben Sie dran!

Aber das Große Ziel von Benders ist es, in Deutschland Erfolg zu haben. Er hat die Dynamik und Vielfalt der deutschen literarischen Szene erkannt und ist bereit, sich darauf einzulassen und seinen Beitrag zu leisten. Mit seinem einzigartigen literarischen Stil und seiner unermüdlichen Arbeitsmoral ist er entschlossen, ein neues Kapitel in der deutschen Literaturgeschichte zu schreiben.

Bücher

“Amanita Muscaria – The Book of the Empress” is an exceptional work that establishes a benchmark in the realm of mycophilosophy. While one could perhaps categorize the book within the domain of Art History, such a classification would fail to do justice to its true essence. Primarily, this captivating text explores the evolution of humankind, making it a standout in its field.

Amanita Muscaria – The Book of the Empress – De Kaneelfabriek, 2023

“‘Waarover de Piranha droomt in de Limonadesloot’ stands as a philosophical exploration into the human faculty of imagination. It probes the intriguing notion that imagination, rather than offering solutions to our problems, might in fact be their origin. This thought-provoking work is set to be available in English and German by the close of 2023.

Facebook
Twitter
LinkedIn