Bewijs maar eens dat jij niet met je armpje omhoog staat

Jij keek de kat even uit de boom en liet je ondertussen inspuiten met een experimentele substantie, want anders mocht je niet op vakantie. Dat dat je laten inspuiten met een experimentele substantie niet rijmt met de kat uit de boom kijken nam je in dit geval maar even voor lief. Ach, ze zullen toch wel weten wat ze doen? Wie die ‘ze’ zijn interesseerde je verder ook al niet al teveel. Ze, weetjewel. En dan mag je weer op vakantie van het Westblok. Lees even mee:

Altijd bewijzen dat je niet ziek bent ook als er geen ziekte heerst

Goed. Hoe noemden jullie mensen ook alweer die in bovenstaande ‘geloven’? Nu ben ik het uberhaupt al niet eens met het ideetje dat ik zou moeten bewijzen niet ziek te zijn, ik geloof niet dat de overheid het recht heeft dat te eisen, ik geloof niet dat het effectief is, ik geloof niet dat de overheid recht heeft te bepalen waar je heen mag reizen. Gek he, dat ik dat niet geloof? Ook geloof ik niet dat de overheid het recht heeft te bepalen welke kranten of informatie ik mag lezen. Wat een bizarre figuur ben ik eigenlijk. Lijkt wel iemand afkomstig uit een ander tijdperk. Ik geloof zelfs niet dat de overheid moet bepalen over welke onderwerpen schrijvertjes dienen schrijven met straf en beloning!

Nee, ook geloof ik niet dat je een verkoudheid kunt inperken met maatregelen. Wie dat wel gelooft mag van mij 24/7 de expert spelen op televisie, maar dat zal dan zonder mijn achting moeten gebeuren.

Datzelfde gaat op voor mensen die geloven dat de oorlog in de Oekraïne, na 6 maanden te zijn aangekondigd, niets te maken heeft met het instorten van het corona narratief.

Ondertussen moeten we dus een Ausweiss bij ons dragen die bewijst dat we niet ziek zijn ook als die
ziekte nergens te bekennen is. Gewoon, omdat het makkelijk is. Weet je wat ook lekker makkelijk is? Met het armpje omhoog gaan staan. Of is dat net niet wetenschappelijk genoeg?

Liebe Deutsche Freunde,

In diesem Sommer werde ich mich etwas zurücklehnen und lediglich einige ältere Artikel überarbeiten, um am Jahresende mit einem neuen philosophischen Buch aufzuwarten. Schließlich muss Entspannung auch ihren Platz haben. Inzwischen besitze ich die Domain nobelpreisfurdeutschland.de und plane, darauf eine Website zu erstellen. Darüber hinaus beabsichtige ich, nach Kaldenkirchen umzuziehen, um meine Chancen auf den deutschen Nobelpreis zu erhöhen. Die Wichtigtuer, die sich in meiner Heimat in der Literatur verbarrikadiert haben, glauben, sie könnten mich aufgrund dieser Ambitionen lächerlich machen. Aber ich werde zeigen, dass durch harte Arbeit und Einsatz das alte Sprichwort immer noch gilt: Wo ein Wille ist, ist auch ein Weg..

Sollten Sie sich dazu entschließen, mir Kryptowährungen zu spenden, um mein Anliegen zu unterstützen (den Kampf gegen die Penner-Epidemie), so wäre Ihr Beitrag äußerst willkommen.

Ich bin auch als Schriftsteller und Dichter bekannt. Bis zum Jahr 2023 habe ich etwa 18 Bücher geschrieben. Viele davon sind kostenlos auf meiner Homepage erhältlich: Ich war nie ein großer Kapitalist und glaube, dass gute Poesie eine heilende Wirkung auf Menschen hat.

Zögern Sie nicht, mir eine Nachricht zu schreiben, wenn Sie mir etwas fragen möchten.