Bewijs maar eens dat jij niet met je armpje omhoog staat

Jij keek de kat even uit de boom en liet je ondertussen inspuiten met een experimentele substantie, want anders mocht je niet op vakantie. Dat dat je laten inspuiten met een experimentele substantie niet rijmt met de kat uit de boom kijken nam je in dit geval maar even voor lief. Ach, ze zullen toch wel weten wat ze doen? Wie die ‘ze’ zijn interesseerde je verder ook al niet al teveel. Ze, weetjewel. En dan mag je weer op vakantie van het Westblok. Lees even mee:

Altijd bewijzen dat je niet ziek bent ook als er geen ziekte heerst

Goed. Hoe noemden jullie mensen ook alweer die in bovenstaande ‘geloven’? Nu ben ik het uberhaupt al niet eens met het ideetje dat ik zou moeten bewijzen niet ziek te zijn, ik geloof niet dat de overheid het recht heeft dat te eisen, ik geloof niet dat het effectief is, ik geloof niet dat de overheid recht heeft te bepalen waar je heen mag reizen. Gek he, dat ik dat niet geloof? Ook geloof ik niet dat de overheid het recht heeft te bepalen welke kranten of informatie ik mag lezen. Wat een bizarre figuur ben ik eigenlijk. Lijkt wel iemand afkomstig uit een ander tijdperk. Ik geloof zelfs niet dat de overheid moet bepalen over welke onderwerpen schrijvertjes dienen schrijven met straf en beloning!

Nee, ook geloof ik niet dat je een verkoudheid kunt inperken met maatregelen. Wie dat wel gelooft mag van mij 24/7 de expert spelen op televisie, maar dat zal dan zonder mijn achting moeten gebeuren.

Datzelfde gaat op voor mensen die geloven dat de oorlog in de Oekraïne, na 6 maanden te zijn aangekondigd, niets te maken heeft met het instorten van het corona narratief.

Ondertussen moeten we dus een Ausweiss bij ons dragen die bewijst dat we niet ziek zijn ook als die
ziekte nergens te bekennen is. Gewoon, omdat het makkelijk is. Weet je wat ook lekker makkelijk is? Met het armpje omhoog gaan staan. Of is dat net niet wetenschappelijk genoeg?


Known as Xee-PArX SHKLot FAKRK I was minding my own business s a benovalent(1) ruler over an autonomous but relevant section of the Gamma-tertia quadrant of a galaxy, when an interdimensional hackhole zapped me into this dimension, where I have to deal with 'humans' who talk about 'reptiles' and 'lizards' and they have not got the faintest clue what they are talking about. It does not sound very inclusive at all!

The identity M.H.H. Benders is a most recognised poet of his generation, a student of the universal mycelia,  Amanita Sage and party leader of the Dutch 'Woudpartij'. He wrote sixteen books, the last ones at the Kaneelfabriek (Cinnamon Factory). He is currently working on 'SHHHHHHROOM a book on mushrooms and the Microdose Bible, which is an activation plan to restore your true identity coming next year. Keep in touch! But only if we do it first.

(1) not a typo! These humans have never even SEEN the mercy of a supernova.