Bladblazer epidemie aanpakken

Bladblazer epidemie aanpakken

Howard de mechelse herder is op leeftijd en had op zijn neus een vreselijk soort eczeem. We zijn hem gaan behandelen met de amanitazalf van Veer. Ik krijg van mobieltjes eczeem op mijn vingers en dat verdwijnt met die zalf heel snel en ja hoor, op honden werkt het ook, Howards neus is na 2 dagen zal al 90÷ opgeknapt. De reden dat Amanita Muscaria in combinatie met goede hypericum (st janskruid) die in de zon heeft getrokken paar weken, mengen met sage en vrouwenmantel – de reden dat amanita muscaria in die combinatie zo goed werkt heeft van doen met dat de lichamen van zoogdieren zijn uitgerust met (nu wordt het even technisch muscarinic acetylcholine receptoren in het parasympathetisch zenuwstelsel – met andere woorden een speciaal netwerk dat daar al ooit kwam dankzij gebruik van muscarine, een van de stoffen in de waardstoel en sommige andere paddenstoelen.

Ons lichaam is dus toegerust met kanalen die geactiveerd worden door die stoffen. Lees er meer over in mijn volgende boek, SHHHHHHHROOM.

Bladblazer epidemie

Vanmorgen zie ik in het bos een man met koptelefoon op en enorm lawaaiige bladblazer blaadjes van een pad vegen. Ik ben op hem afgestapt en heb hem gevraagd wie hem opdracht heeft gegeven midden in een bos met een bladblazer lawaai te maken. Bleek de Gemeente Geldrop-Mierlo achter te zitten.

Ik zeg tegen hem: weet je dan niet dat onder die bladeren duizenden insecten leven die je zo in een nodeloze genocide om zeep helpt?

Ja, dat wist ie wel, maar dit was nodig wegens de rolstoelgangers.

Ik zeg ik heb hier nog nooit een rolstoelganger gezien. Maar nemen we eens aan dat er eens per week een rolstoelganger hier komt die dan godbetert maar één blaadje van zijn wiel hoeft plukken dankzij jouw inspanningen in plaats van drie. Weegt dat op tegen de ecologische schade die je hier staat aan te richten met je vieze op fossiele brandstoffen draaiende, walmende machine?

En alle dieren die je het leven zuur maakt in het bos? Omdat er een of andere denkbeeldige gehandicapte geen blaadje van zijn wielen wenst plukken in het bos? Wat is dit voor pietpraat? Wie is jouw baas?

De Gemeente Geldrop Mierlo, dus.

Ik ga ze eens een brief sturen, en meteen kijken of ik kan ontdekken welke afgrijselijke natuurvandalen in het hele bos NEE NEE NEE met giftige verf op de bomen hebben geklad.

Nee echt, van Waardstoel krijg je een soort assertiviteit die meer mensen zouden moeten leren. Enkel met assertiviteit kunnen we dystopia te lijf.

Waarom kun je dit niet met een bezem doen, vroeg ik de dikke man, waarom moet dat met een bladblazer? Dat is toch je reinste luiheid en entitlement, of zie ik dat verkeerd?

‘Doe het zelf maar met een bezem’ brieste de bullshitjobber.

‘Waarom? Ik vind toch niet dat die bladeren hier niet mogen liggen?’

Daar had hij geen antwoord meer op. De Woudpartij zal de bezems terugbrengen en een landelijk verbod op bladblazers realiseren. Sluit u bij ons aan, hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Nobelpreis für Deutschland

Treffpunkt feiner Geiste

M.H.H. Benders ist ein anerkannter Dichter seiner Generation, ein Schüler der universellen Myzelien, Amanita Sage und Mykophilosoph. Er hat siebenundzwanzig Bücher geschrieben, die letzten in der Kaneelfabriek.

Momentan arbeitet er an dem zweiten Band der SHHHHHHROOM-Reihe, Bücher über Pilze, und der Microdose Bible, einem Aktivierungsplan zur Wiederherstellung Ihrer wahren Identität, der nächstes Jahr erscheinen soll. Bleiben Sie dran!

Aber das Große Ziel von Benders ist es, in Deutschland Erfolg zu haben. Er hat die Dynamik und Vielfalt der deutschen literarischen Szene erkannt und ist bereit, sich darauf einzulassen und seinen Beitrag zu leisten. Mit seinem einzigartigen literarischen Stil und seiner unermüdlichen Arbeitsmoral ist er entschlossen, ein neues Kapitel in der deutschen Literaturgeschichte zu schreiben.

Bücher

“Amanita Muscaria – The Book of the Empress” is an exceptional work that establishes a benchmark in the realm of mycophilosophy. While one could perhaps categorize the book within the domain of Art History, such a classification would fail to do justice to its true essence. Primarily, this captivating text explores the evolution of humankind, making it a standout in its field.

Amanita Muscaria – The Book of the Empress – De Kaneelfabriek, 2023

“‘Waarover de Piranha droomt in de Limonadesloot’ stands as a philosophical exploration into the human faculty of imagination. It probes the intriguing notion that imagination, rather than offering solutions to our problems, might in fact be their origin. This thought-provoking work is set to be available in English and German by the close of 2023.

Facebook
Twitter
LinkedIn