Brief van Ivo

Hai Martijn,


Mijn lot is bezegeld, lijkt me, ik kan me nu met goed fatsoen nergens meer vertonen.Onderaardse gangen waren mij, eersteklas wold wood web-kenner, welkom geweest, maar platgetreden literaire wandelgangen, tja…

Volgens mij heeft je prachthuwelijk je goed gedaan. De een na de andere publicatie. Waarover de piranha droomt, tof van je, dank, helpt me vooruit als Sombermans weer eens voor de deur van mijn kamer verschijnt (zeer regelmatig) en Traktaat van de zon heb ik op Facebook en aan aan echte vrienden aangeraden. Niet dat dat iets uitmaakt natuurlijk, maar het is het gebaar. 

Zonsopgangen boven zee en iets daarvoor, Joris Ockeloen en het wachten, zijn goede romans, de rest is zelfmedelijden of Indisch bedrog. En Grunberg een eng mannetje die wel mooi De Joodse Mesias schreef. En het matig hilarische Gstaad.

Mijn vrouw staat met pech langs de kant van de weg, het wordt tijd dat het Letterenfonds ons een degelijke auto schenkt.

SCHRIJF DOOR, groet van
I v o

By their fruits shall ye know them
M.H.H. Benders is a most recognised poet of his generation, a student of the universal mycelia,  Amanita Sage and party leader of the Dutch 'Woudpartij'. He wrote sixteen books, the last ones at the Kaneelfabriek (Cinnamon Factory). He is currently working on 'SHHHHHHROOM a book on mushrooms and the Microdose Bible, which is an activation plan to restore your true identity coming next year. Keep in touch!