Chat GPT de gamechanger die boekjes bij de vleet schrijft

Chat GPT de gamechanger die boekjes bij de vleet schrijft

Het nieuwe forum van neerlandistiek.nl is een echte gamechanger. Nu kunnen luie studenten chat GPT gebruiken om hele saaie stukjes te schrijven over literatuur, zonder ook maar enige moeite te hoeven doen. In plaats van dat studenten hun tijd besteden aan het lezen en analyseren van klassieke literaire werken, kiezen ze ervoor om chat GPT te gebruiken om saaie stukjes te schrijven over literatuur.

Het is duidelijk dat deze luie studenten niet geïnteresseerd zijn in het echte werk dat nodig is om een goed geïnformeerd, kritisch denkend individu te worden. In plaats daarvan kiezen ze ervoor om de makkelijke weg te nemen door chat GPT te gebruiken om hun werk te doen.

Maar wat gebeurt er als chat GPT verder de dood van de literatuur gaat bespoedigen? Als mensen steeds luier worden en de neiging hebben om A.I. te gebruiken om hun werk te doen, zullen er steeds meer lege boeken op de markt komen. De markt zal overspoeld worden met boeken die niet meer dan een verzameling van saaie, niet-uitdagende woorden zijn, zonder enige echte gedachte of betekenis erachter.

En over die saaie, lege boeken krijgen we dan recensies te lezen van lieden die honderd euro vangen
om hun neochristelijke agenda door chat GPT te halen.

En wat te denken van het Letterenfonds? Daar heerst al zo’n 30 jaar lang de drogredenatie dat het meer werk zou zijn om een roman te schrijven dan een dichtbundel. Dat is de echte reden dat al die dichtertjes zo driftig romannetjes pennen die niemand leest. Iemand bepaalde ooit dat ze meer waard zijn. Is dat nog steeds zo als Artificiele intelligentie het leeuwendeel kan schrijven? Juist van gedichten schrijven
bakt de A.I. niet bijzonder veel. Op het gebied van psyborgessayistiek echter…ongenaakbaar.

Het is tijd dat we ons realiseren hoe belangrijk het is om te blijven lezen en te blijven leren. Als we toestaan dat chat GPT de literatuur verder de grond in boort, zullen we onszelf een groot onrecht aandoen. Laten we onze tijd besteden aan het lezen van klassieke literaire werken en onszelf uitdagen om te denken en te groeien, in plaats van te kiezen voor de luie weg en chat GPT te gebruiken om onze literatuur te schrijven.

Een eerste stap daartoe zou zijn de poëzie te herwaarderen als op zijn minst gelijkwaardig aan de
romancultuur, en dat vreselijke pseudo-helderziende VVD stramien over hoeveel uurtjes erin zitten zo snel mogelijk de deur uit te werken.

Martinus / Chat APG

Nobelpreis für Deutschland

Treffpunkt feiner Geiste

M.H.H. Benders ist ein anerkannter Dichter seiner Generation, ein Schüler der universellen Myzelien, Amanita Sage und Mykophilosoph. Er hat siebenundzwanzig Bücher geschrieben, die letzten in der Kaneelfabriek.

Momentan arbeitet er an dem zweiten Band der SHHHHHHROOM-Reihe, Bücher über Pilze, und der Microdose Bible, einem Aktivierungsplan zur Wiederherstellung Ihrer wahren Identität, der nächstes Jahr erscheinen soll. Bleiben Sie dran!

Aber das Große Ziel von Benders ist es, in Deutschland Erfolg zu haben. Er hat die Dynamik und Vielfalt der deutschen literarischen Szene erkannt und ist bereit, sich darauf einzulassen und seinen Beitrag zu leisten. Mit seinem einzigartigen literarischen Stil und seiner unermüdlichen Arbeitsmoral ist er entschlossen, ein neues Kapitel in der deutschen Literaturgeschichte zu schreiben.

Bücher

“Amanita Muscaria – The Book of the Empress” is an exceptional work that establishes a benchmark in the realm of mycophilosophy. While one could perhaps categorize the book within the domain of Art History, such a classification would fail to do justice to its true essence. Primarily, this captivating text explores the evolution of humankind, making it a standout in its field.

Amanita Muscaria – The Book of the Empress – De Kaneelfabriek, 2023

“‘Waarover de Piranha droomt in de Limonadesloot’ stands as a philosophical exploration into the human faculty of imagination. It probes the intriguing notion that imagination, rather than offering solutions to our problems, might in fact be their origin. This thought-provoking work is set to be available in English and German by the close of 2023.

Facebook
Twitter
LinkedIn