RIVM geeft het op, kleutertjes blijken niet te redden.

Al die ‘maar een griepje’ lui en pleerollen hamsteraars blijken dezelfde groep, en het is ook precies die doelgroep die de politiek het liefst als kleine kleuters toespreekt.

Op het moment dat Rutte lachend over handjes schudden stond oreren voor de infantiele brigade hadden de Chinezen het eerste noodziekenhuis al uit de grond gestampt. Een week later begint de ellende: we hebben landelijk 1150 IC bedden.

En het RIVM heeft na een heldhaftige strijd van een week de handdoek maar in de ring gegooid: de oude protocolletjes bleken niet te werken, ok iedereen krijgt het virus, alleen dan hier 50% want wij zijn Nederland toch een stuk beter dan die 60% in Duitsland. Maar dat je bij de 10% opname-ratio dan ook 800.000 IC bedden moet hebben daar hoor je ze niet over.

Dat is namelijk niet onze afdeling. Voor de bouw van extra ziekenhuizen moet u bij de lokale gemeente zijn.

(Voor de hamsters: 8.000.000 maal 10% = 800.000)

Wel goed nieuws over een antilichaam, maar ik zou die testperiode van maanden op mensen maar flink versnellen.

Aan Brussel blijken we bij nader inzien al helemaal niets te hebben, die hebben alle vergaderingen als eerste afgelast, en zitten voor de gelegenheid in hun peperdure appartementjes te schranzen.

Share:

More Posts

Operatie Kerstjoint

Het was een idee van mijn vader, die appte me een paar weken geleden, misschien was een joint roken een idee? Nadat de camera uitstond

Heilige Gelofte op Kerstavond

Ik vertelde Menno Wigman ooit eens dat ik een recensie over een bundel van me niet had gelezen(1), en dat kon hij niet geloven, dat

De Triomf van de Hokjesgeest

Te weinig mensen zijn zich bewust van het feit dat het systeem dat ons systeem voortbracht een ronduit fascistisch systeem was. Ik heb het nu

Zeg het met een plaatje

Zeg het met een plaatje. Jeroen Dera, Jos Joosten, Janita Monna, Carl De Strycker, de hele bekende jurybups, allemaal voldoen ze perfect aan het plaatje.