De vergisting van de mens (2)

De vergisting van de mens (2)

Wie mij kent weet dat ik eigenhandig met de ergste types verslavingen wist stoppen, zonder hulp van buitenaf. De ergste was een lorazepam verslaving die Big Pharma me in mijn maag splitste als ‘hulp om van de alcohol af te komen’. Ik had dus wel hulp gezocht destijds, en kreeg een extra verslaving in de maag gesplitst van de mannen in de witte jassen.

De afkick van die middelen is heftiger dan de afkick van een heroïneverslaving. Er was dus een man in een witte jas die een aantal jaren informatie kopieerde en plakte in de schoolbankjes die meende dat mij zo’n drug voorschrijven een goed idee was, terwijl ik overduidelijk verslavingsgevoelig ben.

Weet je waarom medicijnen zo wit zijn? Dat is omdat ze worden gebleekt met titaniumdioxide. Een kankerverwekkende stof, dat is wetenschappelijk bewezen. Toen ik mijn huidige dokter hierop wees en haar erop wees dat deze stof nog altijd wordt gebruikt om medicatie ‘mooi wit te maken’ kreeg ik slechts een meewarige blik en geen antwoord. Dat vind ik bijzonder eigenaardig. Het wijst niet op iets positiefs: het wijst op een onverschilligheid die helemaal niet op zijn plaats moet zijn bij een arts.

Het onderzoek dat ik doe voor mijn paddenstoelenboek vereist dat ik medische onderzoeken en rapporten lees. Tijdens dat onderzoek stuitte ik opnieuw op een ‘witmaker’: bloem wordt gebleekt met het chemische middel Alloxan en raad eens wie dat middel ook gebruiken? Precies, wetenschappers die vliegensvlug diabetes in muizen en ratten willen veroorzaken. Ons meel is lekker wit, heel belangrijk. We worden doelbewust ziek gemaakt en ziek gehouden.

Gister at ik na een gistloze week krenten overgoten met chocolade. Het viel me op dat ik vreselijk ziek werd van deze snack, en dat terwijl ik het juist gekocht had als alternatief voor chips.

Bingo, dus. De gistgeest bedwelmde voorheen die observatie. Ik voelde precies hetzelfde, maar het was alsof het in de kamer naast me gebeurde. Nu voel ik het echter zonder die bedwelming, en heb ik dus de relatie met mijn originele lichaam herstelt.

Alcohol en gist zijn twee handen op dezelfde buik. De parasitaire machten zijn in de weer met bakkersgist om te pogen deze bedwelmende stoffen (opiaten/thc) te laten produceren. Wie duurzame crowd control wil moet iets hebben wat iedereen kan bereiken. Gist is zo’n uiterst nuttig middel.

Zuurdesem brood dan? Wel, ook dat wordt gemaakt volgens mij met diezelfde met Alloxan gebleekte bloem. Mijn insteek is eerder brood, meel en gist te vervangen door paddenstoelen, zodat ik eet wat de originele mens vooral at: noten, vruchten, boomproducten en paddenstoelen.

Afgelopen jaar bracht ik voor een substantieel deel door in oerbossen. Veel mensen zijn nooit in een oerbos geweest en hebben dus geen flauw idee hoezeer zulke bossen van onze ‘maakbare’ bossen verschillen. Er is een speciaal soort stilte die je enkel in oerbossen kunt vangen, het is een stilte die enkel geschapen kan worden door reusachtige, eeuwenoude bomen.

Elke boom moet het recht terug krijgen haar volle leven te leven. Het vernietigen van de meest kostbare stiltesoorten moet per direct een halt worden toegeroepen, evenals het vervuilen van het grondwater met allerlei vieze pillen en drugs die er enkel op uit zijn afhankelijkheden te scheppen voor een parasitaire, boosaardige macht. Rechten voor alle bomen, nu!!!

Nobelpreis für Deutschland

Treffpunkt feiner Geiste

M.H.H. Benders ist ein anerkannter Dichter seiner Generation, ein Schüler der universellen Myzelien, Amanita Sage und Mykophilosoph. Er hat siebenundzwanzig Bücher geschrieben, die letzten in der Kaneelfabriek.

Momentan arbeitet er an dem zweiten Band der SHHHHHHROOM-Reihe, Bücher über Pilze, und der Microdose Bible, einem Aktivierungsplan zur Wiederherstellung Ihrer wahren Identität, der nächstes Jahr erscheinen soll. Bleiben Sie dran!

Aber das Große Ziel von Benders ist es, in Deutschland Erfolg zu haben. Er hat die Dynamik und Vielfalt der deutschen literarischen Szene erkannt und ist bereit, sich darauf einzulassen und seinen Beitrag zu leisten. Mit seinem einzigartigen literarischen Stil und seiner unermüdlichen Arbeitsmoral ist er entschlossen, ein neues Kapitel in der deutschen Literaturgeschichte zu schreiben.

Bücher

“Amanita Muscaria – The Book of the Empress” is an exceptional work that establishes a benchmark in the realm of mycophilosophy. While one could perhaps categorize the book within the domain of Art History, such a classification would fail to do justice to its true essence. Primarily, this captivating text explores the evolution of humankind, making it a standout in its field.

Amanita Muscaria – The Book of the Empress – De Kaneelfabriek, 2023

“‘Waarover de Piranha droomt in de Limonadesloot’ stands as a philosophical exploration into the human faculty of imagination. It probes the intriguing notion that imagination, rather than offering solutions to our problems, might in fact be their origin. This thought-provoking work is set to be available in English and German by the close of 2023.

Facebook
Twitter
LinkedIn