De zichtbaarheid van de parasiet

De zichtbaarheid van de parasiet

Filosofisch intermezzo

We hebben allemaal denk ik wel eens het buitenissige theorietje gehoord dat de mensheid door een groep reptiliaanse wezens zou zijn gekaapt, een theorietje dat volgens mij afkomstig is uit de boeken van Carlos Castaneda, waar wordt beschreven hoe Mexicaanse zieners wezens uit een andere dimensie zagen komen die de mensheid overnamen. Daar werd echter gesproken over ‘iets reptielachtigs’ en dat werd door weer anderen vertaald naar een letterlijk beeld afkomstig uit Star Trek of andere Science Fiction.

Als je de natuur observeert weet je dat predatorisme en parasitisme universele kenmerken van de natuur zijn: dus dan krijg je filosofisch bezien de situatie dat als andere dimensies bestaan die met deze parallel lopen het niet onwaarschijnlijk is dat deze natuurlijke fenomenen gaan ontstaan.

Nu maak ik even een sprong: de mensheid is volgens mij overduidelijk bezet door een parasiet, en het is vrij makkelijk die te benoemen: holle suiker. Iets heeft de mensheid omgevormd van trotse jagende wezens die het leven vierden naar passieve, geesteszieke figuren die constant enorme hoeveelheden suiker wensen.

Wat dat is is niet moeilijk te raden: gist, een parasitaire schimmel. Gewoon uit deze dimensie, jawel, en heeft zover ik weet niets met schubben of groene ogen van doen. Het zou natuurlijk in theorie kunnen dat gist er op energetisch vlak anders uit ziet of dat het een multidimensionaal wezen is, waarvan we slechts een heel klein stukje in deze dimensies zien, of dat het een agent is ingezet door een ander, de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar dat is allemaal speculatie, en een andersoortige parasiet zou speculatie het liefst verbieden, want daar raken zijn schaapjes van in de war.

Maar zonder speculatie en dus samenzweringstheorie is de wereld niet te begrijpen. Er worden constant onzichtbare afspraken gemaakt door onzichtbare machten, en wie niet langer mag speculeren hoe de vork echt in de steel zit is plompverloren: filosofie zelf wordt dan volslagen onmogelijk.

Neem nou dat Oligarchenoorlogje in de Oekraine. Toen Biden de verkiezingen wegkaapte van Bernie zei ik al, oei, dat wordt oorlog. En ja hoor, keurig afgesproken oorlogje tussen de Oligarchen als perfect verlengstuk van de ‘coronacrisis’, waarin Poetin zijn hele luchtmacht achterhoud, kortom, ik ben niet bepaald onder de indruk van de authenticiteit van dit event. Ik geloof wel dat de ellende en de oorlog echt is, maar ik geloof dat er afspraken achter steken, en dat maakt het natuurlijk als dat waar is een heel cynisch en kwaadaardig spel.

Maar van de massamedia, die goeddeels via tussenpersonen door Dark Pharma zijn opgekocht (onderzoek het maar: in 2019 kocht een farmapersoon het ANP waar alle krantjes hun nieuws van kopieren) – van de massamedia mag je niet meer filosoferen: zij zijn namelijk de enige met betrouwbare informatie, dus mag je enkel de portemonnee trekken. Hun informatie is zelfs zo betrouwbaar dat ISP’s de opdracht kregen alle Russische nieuwssites van het internet te verbannen.

Welkom dus in 2023. Tribalisme heeft universeel gezegevierd. Daar hebben we geen andere dimensies voor nodig, ook niet om bezet te zijn door een parasitaire entiteit. Maar je kunt je wel afvragen hoe menselijk een wezen is dat bij andere mensen in het hoofd gaat boren, of geld wil verdienen met het vernietigen van het hersenen (lithium) of van de literatuur een kleuterschool willen maken, etc etc – het antwoord is: er lijkt iets onmenselijks aan het roer te zitten. Waar dat onmenselijke origineert is een goede vraag, maar filosofisch kunnen we in elk geval concluderen dat er in deze dimensies gewoon zichtbare parasieten aan het werk zijn.

Wat is Tribalisme? Dat is de wereld onderverdelen in bendes. Je ‘hoort’ bij links of je ‘hoort’ bij rechts, en middels angst kun je dan mensen gaan besturen. Als bijvoorbeeld Thierry Baudet zegt dat de hemel blauw is mag jij als lid van een andere bende niet zeggen dat Thierry Baudet gelijk heeft, want dan ben je een foute fascist die in samenzweringstheorie gelooft. Dat is de psychologische dimensie van het Tribalisme. Het is een domein dat rotsvast door de angst geregeerd wordt. Wanneer je mensen hoort spreken over dat Nederland vol ‘angstcultuur’zou zitten denk ik altijd meteen aan al die mensen die niet mogen vinden dat de lucht blauw is omdat hun hele reputatiewezen dan op het spel zou staan


Wat zien we in deze video precies? De argumenten die Baudet te berde brengt zijn allemaal argumenten die ik ook al eens te berde bracht, misschien heeft hij ze wel bij mij geshopt, wie weet – erg vind ik dat niet want het zijn volstrekt voor de hand liggende observaties. Maar kijk eens hoe de ‘andere kant’ er op reageert. Wat is dit? Hoe noem je dit verschijnsel?

Het is een persoon die totaal niet tot intellectueel debat in staat is. Hoe kan zo’n persoon op een plek terecht zijn gekomen waar intellectueel debat de norm zou moeten zijn?

En ik zou dan een soort angst moeten voelen om me te identificeren met Baudet, en bibberend in de hoek moeten gaan zitten zwijgen terwijl de man gewoon waarheden als een koe uitspreekt.

En ik hoef het helemaal niet met andere politieke standpunten van Baudet eens te zijn om dat te kunnen zeggen. Dat is nu juist het prettige van geen bendekleurtje te hebben: ik hoef me aan niets of niemand te conformeren, en ben dus als filosoof beter in staat de werkelijkheid te begrijpen zonder dat ik de strontkar van een of andere partij hoef trekken.

Kortom, de mensheid is wel degelijk bezet door een parasiet: het resultaat zien we in elke supermarkt. Schappen vol alcohol, schappen vol suikers en zouten, schappen vol aspartaam.

Allemaal met als resultaat een mens die ziek en laag door het leven moet, een mens die lage energie genereert van een frequentie die geschikt is wezens van die frequentie tot voeding te dienen.

De eerste stop van Koning Rutte (Neelie Kroes noemde hem zo) na zijn aanstelling was de Coca Cola fabriek. Nadat de macht daar was was dat de eerste stop van onze Autocraat. Heel toevallig ook weer een significant deel van onze supermarkten. Nee, breng de supermarkt in kaart en je ziet dat we met een enorm probleem zitten. Want voeding stuurt de genen: wie zijn hele leven zwaar vervuilde voeding eet vervloekt ook zijn nageslacht.

Nobelpreis für Deutschland

Treffpunkt feiner Geiste

M.H.H. Benders ist ein anerkannter Dichter seiner Generation, ein Schüler der universellen Myzelien, Amanita Sage und Mykophilosoph. Er hat siebenundzwanzig Bücher geschrieben, die letzten in der Kaneelfabriek.

Momentan arbeitet er an dem zweiten Band der SHHHHHHROOM-Reihe, Bücher über Pilze, und der Microdose Bible, einem Aktivierungsplan zur Wiederherstellung Ihrer wahren Identität, der nächstes Jahr erscheinen soll. Bleiben Sie dran!

Aber das Große Ziel von Benders ist es, in Deutschland Erfolg zu haben. Er hat die Dynamik und Vielfalt der deutschen literarischen Szene erkannt und ist bereit, sich darauf einzulassen und seinen Beitrag zu leisten. Mit seinem einzigartigen literarischen Stil und seiner unermüdlichen Arbeitsmoral ist er entschlossen, ein neues Kapitel in der deutschen Literaturgeschichte zu schreiben.

Bücher

“Amanita Muscaria – The Book of the Empress” is an exceptional work that establishes a benchmark in the realm of mycophilosophy. While one could perhaps categorize the book within the domain of Art History, such a classification would fail to do justice to its true essence. Primarily, this captivating text explores the evolution of humankind, making it a standout in its field.

Amanita Muscaria – The Book of the Empress – De Kaneelfabriek, 2023

“‘Waarover de Piranha droomt in de Limonadesloot’ stands as a philosophical exploration into the human faculty of imagination. It probes the intriguing notion that imagination, rather than offering solutions to our problems, might in fact be their origin. This thought-provoking work is set to be available in English and German by the close of 2023.

Facebook
Twitter
LinkedIn