Driekwart aller Belgen is beneveld.

Driekwart aller Belgen is beneveld.

Zeg niet dat ik jullie niet heb gewaarschuwd. 2.3 miljoen Belgen verslaafd aan één specifieke klasse harddrugs. Een harddrug waarvan het moeilijker afkicken is dan van heroïne.

Ik herhaal dit even in vette letters voor de scannende psyborg: moeilijker dan heroïne.

https://nos.nl/artikel/2473227-een-op-de-vijf-belgen-krijgt-verslavende-slaappillen-voorgeschreven

Niet meegeteld zijn de via internet bestelde benzodiazepines.

De andere helft van Belgie zit aan de antidepressiva, dankzij de 20% groei die Dark Pharma zelf veroorzaakte met een wel heel nijpende verkoudheidscrisis.

Ze stonden het van de dakrand te schreeuwen, de psyborgs. Het was van levensbelang dat er een vaccinatiegraad van 90% gehaald ging worden.

Die hele vaccinatiegraad verdween als sneeuw voor de zon. Plots hadden mensen ineens weer wél natuurlijke immuniteit, ondanks het feit dat men zijn uiterste best had gedaan ze uit elkaar te houden.

Dat grote verdwijntrucje is een heel schattig kenmerk van de popi-jopi wetenschap. Mensen die nog stonden blaten dat er gedwongen gevaccineerd diende worden – iets wat indruist tegen elke fatsoensnorm en ook tegen de code van Neurenberg: bezien dat de fabrikanten een contract tekenden met de overheden waarin zij van elke vorm van aansprakelijkheid werden vrijgesproken is er per definitie sprake van een medisch experiment, is de code van Neurenberg overtreden en komt de schuldvraag 100% bij de malloten te liggen die deze contracten hebben getekend.

Die zijn echter snel aan een nieuw project begonnen: de wereldoorlog.

En ondertussen de mensen maar drogeren en uitmelken.

Mensen die geen benzodiazepines gebruikt hebben weten niet hoe gevaarlijk dat spul is, hoezeer het de hersenen vernietigt, het zenuwstelsel aantast.

Het enge is dat al deze mensen ook beneveld autorijden, want ook toen ik verslaafd was aan deze pillen mocht je officieel niet autorijden maar dat is een kleine bijzin in de bijsluiter, niemand controleerde het en de dokter die me deze rommel ‘tegen alcoholisme’ had voorgeschreven repte er met geen woord over.

Amanita Muscaria

Het toeval wil dat er maar één middel is dat helpt bij het afkicken van benzodiazepines: Amanita Muscaria.

Mijn boek gaat daar niet over omdat het ‘geheim’ van zulke tapering in een enkel regeltje te vatten is.
Taper en gebruik amanita om de hel te verzachten. Ik heb dat zelf destijds niet gedaan, en dus gaat het boek daar ook helemaal niet over.

Mijn boek gaat wél over hoe je Amanita kunt gebruiken op een verstandige wijze, voor zowel medisch als spiritueel gebruik.

Maar het boek gaat over zoveel meer. Het is geen normalogids met wat opsommingen van populaire wetenschap. Het duikt op alle terreinen de onbekende diepte in, en is daarom een van de meest nuttige boeken die je ooit zult kunnen lezen, al was het maar omdat je wilt begrijpen hoe we in deze penarie wisten geraken.

Ik denk dat het boek eind Mei in de winkels zal liggen.

nb: Tegelijkertijd zie ik de berichten uit de USA langsdrijven waar bijna iedereen vrienden aan het verliezen is omdat ze er cocaine mengen met fentanyl, de stof waaraan ook Prince is overleden.

Ook daar weer: met grote dank aan Dark Pharma en de bizarre oorlog tegen drugs die achteraf dus gewoon een oorlog tegen de concurrentie bleek.

Nobelpreis für Deutschland

Treffpunkt feiner Geiste

M.H.H. Benders ist ein anerkannter Dichter seiner Generation, ein Schüler der universellen Myzelien, Amanita Sage und Mykophilosoph. Er hat siebenundzwanzig Bücher geschrieben, die letzten in der Kaneelfabriek.

Momentan arbeitet er an dem zweiten Band der SHHHHHHROOM-Reihe, Bücher über Pilze, und der Microdose Bible, einem Aktivierungsplan zur Wiederherstellung Ihrer wahren Identität, der nächstes Jahr erscheinen soll. Bleiben Sie dran!

Aber das Große Ziel von Benders ist es, in Deutschland Erfolg zu haben. Er hat die Dynamik und Vielfalt der deutschen literarischen Szene erkannt und ist bereit, sich darauf einzulassen und seinen Beitrag zu leisten. Mit seinem einzigartigen literarischen Stil und seiner unermüdlichen Arbeitsmoral ist er entschlossen, ein neues Kapitel in der deutschen Literaturgeschichte zu schreiben.

Bücher

“Amanita Muscaria – The Book of the Empress” is an exceptional work that establishes a benchmark in the realm of mycophilosophy. While one could perhaps categorize the book within the domain of Art History, such a classification would fail to do justice to its true essence. Primarily, this captivating text explores the evolution of humankind, making it a standout in its field.

Amanita Muscaria – The Book of the Empress – De Kaneelfabriek, 2023

“‘Waarover de Piranha droomt in de Limonadesloot’ stands as a philosophical exploration into the human faculty of imagination. It probes the intriguing notion that imagination, rather than offering solutions to our problems, might in fact be their origin. This thought-provoking work is set to be available in English and German by the close of 2023.

Facebook
Twitter
LinkedIn