Driekwart aller Belgen is beneveld.

Driekwart aller Belgen is beneveld.

Zeg niet dat ik jullie niet heb gewaarschuwd. 2.3 miljoen Belgen verslaafd aan één specifieke klasse harddrugs. Een harddrug waarvan het moeilijker afkicken is dan van heroïne.

Ik herhaal dit even in vette letters voor de scannende psyborg: moeilijker dan heroïne.

https://nos.nl/artikel/2473227-een-op-de-vijf-belgen-krijgt-verslavende-slaappillen-voorgeschreven

Niet meegeteld zijn de via internet bestelde benzodiazepines.

De andere helft van Belgie zit aan de antidepressiva, dankzij de 20% groei die Dark Pharma zelf veroorzaakte met een wel heel nijpende verkoudheidscrisis.

Ze stonden het van de dakrand te schreeuwen, de psyborgs. Het was van levensbelang dat er een vaccinatiegraad van 90% gehaald ging worden.

Die hele vaccinatiegraad verdween als sneeuw voor de zon. Plots hadden mensen ineens weer wél natuurlijke immuniteit, ondanks het feit dat men zijn uiterste best had gedaan ze uit elkaar te houden.

Dat grote verdwijntrucje is een heel schattig kenmerk van de popi-jopi wetenschap. Mensen die nog stonden blaten dat er gedwongen gevaccineerd diende worden – iets wat indruist tegen elke fatsoensnorm en ook tegen de code van Neurenberg: bezien dat de fabrikanten een contract tekenden met de overheden waarin zij van elke vorm van aansprakelijkheid werden vrijgesproken is er per definitie sprake van een medisch experiment, is de code van Neurenberg overtreden en komt de schuldvraag 100% bij de malloten te liggen die deze contracten hebben getekend.

Die zijn echter snel aan een nieuw project begonnen: de wereldoorlog.

En ondertussen de mensen maar drogeren en uitmelken.

Mensen die geen benzodiazepines gebruikt hebben weten niet hoe gevaarlijk dat spul is, hoezeer het de hersenen vernietigt, het zenuwstelsel aantast.

Het enge is dat al deze mensen ook beneveld autorijden, want ook toen ik verslaafd was aan deze pillen mocht je officieel niet autorijden maar dat is een kleine bijzin in de bijsluiter, niemand controleerde het en de dokter die me deze rommel ‘tegen alcoholisme’ had voorgeschreven repte er met geen woord over.

Amanita Muscaria

Het toeval wil dat er maar één middel is dat helpt bij het afkicken van benzodiazepines: Amanita Muscaria.

Mijn boek gaat daar niet over omdat het ‘geheim’ van zulke tapering in een enkel regeltje te vatten is.
Taper en gebruik amanita om de hel te verzachten. Ik heb dat zelf destijds niet gedaan, en dus gaat het boek daar ook helemaal niet over.

Mijn boek gaat wél over hoe je Amanita kunt gebruiken op een verstandige wijze, voor zowel medisch als spiritueel gebruik.

Maar het boek gaat over zoveel meer. Het is geen normalogids met wat opsommingen van populaire wetenschap. Het duikt op alle terreinen de onbekende diepte in, en is daarom een van de meest nuttige boeken die je ooit zult kunnen lezen, al was het maar omdat je wilt begrijpen hoe we in deze penarie wisten geraken.

Ik denk dat het boek eind Mei in de winkels zal liggen.

nb: Tegelijkertijd zie ik de berichten uit de USA langsdrijven waar bijna iedereen vrienden aan het verliezen is omdat ze er cocaine mengen met fentanyl, de stof waaraan ook Prince is overleden.

Ook daar weer: met grote dank aan Dark Pharma en de bizarre oorlog tegen drugs die achteraf dus gewoon een oorlog tegen de concurrentie bleek.

Over mij

Martijn Benders publiceerde zesentwintig boeken, waarvan achttien in het Nederlands. Door critici als Komrij en Gerbrandy is hij tot een van de grootste talenten van zijn tijd benoemd. Hij schreef ook drie filosofische werken waarvan eentje in het Engels over de Amanita Muscaria, de Vliegenzwam. Publicerend op het internationale podium van The Philosophical Salon kreeg hij ook internationaal erkenning als een van de meest bijzondere denkers van Nederland.

Boeken

Er bestaat een aanzienlijke groep linkse individuen die zich krachtig verzette tegen het heersende corona-verhaal, waaronder enkele van ‘s werelds vooraanstaande filosofen, zoals Agamben en Kacem. Dit standpunt werd echter sterk gecensureerd en in een kwaad daglicht gesteld door wat men ‘neocon-links’ of ‘woke-links’ noemt, als behorende tot iets dat enkel geassocieerd zou worden met wat zij als ‘extreemrechts’ beschouwen. In mijn boek bespreek ik de redenen achter deze acties, de onderliggende motieven, en hoe dit kenmerkend is voor een nieuwe vorm van fascisme die erop uit is om de macht permanent te grijpen.

Het middenstuk van het boek wijdt zich aan poëzie. Het bevat een prachtige selectie van gedichten uit het Middellandse Zeegebied, van dichters uit Turkije en Griekenland, die gevangen zijn genomen en gemarteld door het regime.

Het laatste deel van mijn boek is een manifest tegen het literaire nihilisme, zoals dat tot uiting komt in het Letterenfonds. Het onthult hoe dit fonds gedomineerd wordt door een groep christenen en ‘wokies’, wat onwenselijk is in een vrije samenleving.

“Amanita Muscaria – The Book of the Empress” is an exceptional work that establishes a benchmark in the realm of mycophilosophy. While one could perhaps categorize the book within the domain of Art History, such a classification would fail to do justice to its true essence. Primarily, this captivating text explores the evolution of humankind, making it a standout in its field.

Amanita Muscaria – The Book of the Empress – De Kaneelfabriek, 2023

Jij hebt geen tijd dit te lezen, maar dat is omdat je allang geen mens meer bent. Leefde er wel nog iets van de originele persoon in jou, de
oude mycelia van de kindertijd, dan zou je van dit boek heel wat opsteken, sterker nog zal het misschien met zijn magische kennis je meest nuttige bezit worden. Een boek over de menselijke fantasie, en
hoe deze in de ijzeren greep wist te raken van transdimensionale kakkerlakken. Voorts ook nog magische tips om je leven en je tijdsversnelling substantieel te verbeteren, en ook maakt M.H.H.Benders nog even luchtig gehakt van de hele Nederlandse literatuur, wat wil je nog meer!

Facebook
Twitter
LinkedIn