Alle boekhandels kantoorboekhandels

Alle boekhandels kantoorboekhandels

Bijna alle boekwinkels zijn in kantoorboekhandels veranderd sinds men het principe losliet dat je als boekwinkel de beste boeken in huis dient hebben. Zonder die ambitie ben je een kantoorboekhandel, het spijt me, en dan vinden ze het ook nog raar dat je dat zegt, en dat je niet vind dat kantoorboekhandels die 40% van de boekprijs afsnoepen met subsidie overeind dienen te worden gehouden, kom op even, ben verdomme een BOEKhandel, zodra ik weer alle beste boeken die er bestaan op de schappen zie in plaats van de boeken van Bill FUCKING Gates…vieze cynische mannetjes, verdwijn!

Ik loop er elke dag voorbij. De Bruna. Er worden duizenden en duizenden boeken verkocht. Daar zit niet één boek tussen welke een intellectueel zou willen lezen, of een kunstkenner, of een poëziekenner. Het is allemaal vlakke the common denominator rules wat de klok slaat.

Rommelboeken

In die ruimte die je nu door duizenden rommelboeken laat bezetten zou je ook hoogwaardige literatuur neer kunnen leggen. En die zou (denk ik) net zo goed verkopen, want dat praatje dat mensen geen literatuur zouden kopen is echt totale bullshit. In werkelijkheid is dat lage niveau een vanuit de top opgedragen niveau, bedoeld om een domme bevolking te kweken.

Werk daaraan niet mee. Vraag je bibliotheek en je kantoorboekhandel waarom ze de goede boeken niet in huis hebben. En als ze weer beginnen brabbelen over dat die niet verkopen, dan vraag je ze de simpele vraag: wat is dit? En dan trek je een potlood uit je zak. Duw ze het potlood in de handen. Want de verkoper ben jij, kantjesloper. Dat die boeken niet verkopen is omdat jij zit te lummelen.

Fijne Feestdagen

Ik wens mijn lezers fijne feestdagen toe. Deze week ligt mijn nieuwe dichtbundel in de handel en zijn
mijn boeken voortaan ook digitaal via deze website als e-book te verkrijgen.

Met vriendelijke groet,

Martijn Benders

By their shhhroom shall ye know them

M.H.H. Benders is a most recognised poet of his generation, a student of the universal mycelia,  Amanita Sage and mycophilosopher. He wrote sixteen books, the last ones at the Kaneelfabriek (Cinnamon Factory). He is currently working on ‘SHHHHHHROOM a book on mushrooms and the Microdose Bible, which is an activation plan to restore your true identity coming next year. Keep in touch!

Some Teachings:

Some recent posts:

Facebook
Twitter
LinkedIn