Briefje aan onze oppermachtige heersers

Briefje aan onze oppermachtige heersers

Kan iemand Dera Dimwit de Derde, Oppermachtig en Benovalent Heerser over de Nederlandstalige Poëzie eens uitleggen dat Chat GPT3 geen toegang tot het internet heeft en dus uiteraard geen vragen over Martinus Nijhoff kan beantwoorden? Mijn dank zou groot zijn.

Dat het niet het internet gebruikt is nu precies wat het zo bijzonder maakt. O, en verwittig ook dat andere speerpunt van de Nederlandse intelligentia even dat Chat GPT3 wel degelijk kan rekenen, maar dat
‘sum up’ geen correct Engels is.

Goed, tot dusverre de kaviaar van het Nederlandstalig onderwijs.

Je zou er bijna een hartverzakking van krijgen, maar gelukkig bestaan er ook veel mensen die wel de juiste kant van de medaille kiezen. Ik ben bezig aan een serie brieven aan zulke mensen, vooral omdat
ik graag mijn werk wil verspreiden naar mensen die ik wel hogelijk waardeer.

Dat heeft wel zijn effect – in December had mijn website voor het eerst 5000 unieke bezoekers.
Mijn dichtbundels zijn inmiddels 350 keer gedownload in 2 weken. Dat vind ik in deze apathische tijden een mooie prestatie.

Zelf ben ik komende tijd druk bezig mezelf tot KLUSSER om te vormen, gewoon om te laten zien
dat ik zo’n uitdaging aandurf.

Lichtgeel satansbehang 0 – Martinus Benders 1

Daarnaast werk ik komende tijd hard aan het eerste boek uit een serie van twee over geneeskrachtige substanties: SHHHHHHROOM gaat enkel in het Engels verschijnen, evenals de Microdose Bible die erop gaat volgen.

Ik ben er namelijk inmiddels van overtuigd dat Wim Hof als hij zich tot het Nederlands had beperkt nog altijd in een rijtjeshuis in Sittard zou hebben gezeten. De Nederlandse media zijn gehijacked, maar zelfs een groot schrijver als Gombrovicz kon vroeger enkel ‘ontdekt’ worden door de Franse intelligentia omdat zijn werk was vertaald. In Polen kreeg hij nauwelijks voet aan de grond.

Waarom dat zo is? Dat kan de intelligente lezer denk ik zelf wel verzinnen. Het heeft waarschijnlijk iets te maken met dat onze Benovalente en Oppermachtig verkozen Heersers zo ongelofelijk veel verstand hebben van de dingen waar ze stukjes over pennen.

Terwijl ik dit aan het typen was verscheen weer een nieuw stukje van een alweer iemand die geen flauw benul heeft wat Chat GPT3 is maar wel een domme mening erover moet ventileren, dezelfde luie trol die ook al geen antwoord had op mijn observaties over zijn oliedomme canon project. Je zou maar met
zulke onderwijzers opgescheept zitten.

En dat zitten jongeren – helaas! – dankzij de leerplicht wel.

By their shhhroom shall ye know them

M.H.H. Benders is a most recognised poet of his generation, a student of the universal mycelia,  Amanita Sage and mycophilosopher. He wrote sixteen books, the last ones at the Kaneelfabriek (Cinnamon Factory). He is currently working on ‘SHHHHHHROOM a book on mushrooms and the Microdose Bible, which is an activation plan to restore your true identity coming next year. Keep in touch!

Some Teachings:

Some recent posts:

Facebook
Twitter
LinkedIn