De Vergisting van de Mens

De Vergisting van de Mens

6e Paasdag. Naaktstrand Helmond!

Naaktstrand Helmond

Op het bankje bij Naaktstrand Helmond zit elke dag een ander verdwaald heerschap. Op het Naaktstrand zelf is nooit iemand te zien, maar op het bankje zit altijd wel een of ander mannetje. Is er een beter voorbeeld te verzinnen van de verkramping die het paringsinstinct veroorzaakt?

Pasen 2022 begon voor mij een nieuwe jaartelling. Ik heb namelijk alle gist uit mijn voeding verwijderd. Gisten eten suiker en produceren alcohol. Je kunt dus wel niet drinken, je lichaam maakt nog altijd microdoseringen alcohol aan wat wij dan kennen als ‘brooddronken’. Mijn theorie nu is dat de helderheid die mensen door vasten ervaren niets met vasten te maken heeft maar met het stoppen van het microdoseren van alcohol.

Ik ben nu precies 7 dagen gestopt met elke vorm van meel, deeg of gist en ik merk dat het een groot verschil maakt in mijn lichaam.

Denk je even verder na dan kom je al snel uit bij kwaadaardige machten en hun onverzadigbare behoefte aan crowd control: RIVM – DE ZORG VOOR MORGEN BEGINT VANDAAG

Nieuwe types THC en opiaten, want die zijn er nog niet genoeg toch en we moeten ze vooral door gisten laten leren produceren, liefst in het lichaam zelf zodat afkicken geen zin meer heeft.

Een overheid die bepaalt wat nepnieuws is heette vroeger ook wel een fascistische dictatuur. Nu heet het gewoon een zorgzame overheid, gelukkig maar, en kunnen we slaperig verder klikken.

Onderwijl werk ik verder aan de biografie van Ingrid Jonker. Iemand die hard geraakt werd door de normaloverkramping en onder onduidelijke omstandigheden om het leven kwam na een aantal heel politieke werken te hebben geschreven. Ik maak het binnenwerk van het boek en moet het meeste nog lezen, maar van wat ik nu al meekreeg denk ik: wow, zo’n leven had ik ook kunnen hebben als ik niet heel jong de juiste informatie zou hebben opgepikt. En dat is dan met name de informatie dat lieden die die normaloverkramping promoten het helemaal niet goed met je voor hebben, en dat je zulke mensen koste wat kost dient mijden.

Had ik zonder de Sorcerors Explanation door het leven moeten gaan dan was dit waarschijnlijk het resultaat geweest. Er bestaan basaal twee modussen om de werkelijkheid tegemoet te treden: die van de krijger, en die van de normalo. Die van de Gnosticus, of die van de Christen. Voor die laatste heeft God deze wereld en haar bestuurlijke machten geschapen. Voor de Gnosticus is dat echter de Demiurg, Ialdaboath, een kinderachtige godheid die helemaal niet het goede voor heeft met het individu.

We weten hoe het de Gnostici is vergaan in de geschiedenis. Ze mochten levend verbrand worden, want ze verspreiden desinformatie. Toen er dus laatst een Inquisiteur van het CDA stond oreren dat mijn Verzameld Werk in tongentaal is geschreven wist ik precies hoe laat het was.

Maar het verschil met Ingrid Jonker is dat ik beter weet dan hulpbehoevend te zijn. Als Tolteekse Krijger ben je verantwoordelijk voor elk aspect van je werkelijkheid, en is het dus onmogelijk het slachtoffer te spelen. Zodra je echter die verantwoordelijkheid niet langer accepteert en autoriteit buiten jezelf begint leggen ben je in een wereld waar de Demiurg heerst totally fucked.

Ron Stressflonflon de Journaaluil stopt ermee!

Maar, maar…hoor ik de slimmerik denken…en die Groot Inquisiteur dan? Peter Vermaat? Daar ben je toch een slachtoffer van?

Welnee. Wie was het die ervoor koos een tijdlang in het nihilistische hol van de amateurleeuw te recenseren? Ik. Wie provoceerde de brigade tamme leraren die daar de scepter zwaaien? Ik. Wie prikte via de chat Peter Vermaat flink in zijn Jezusbuikje? Ik. Wie liet Meanderbaasje <naamkwijt> weten dat de Kaneelfabriek zijn Grote Boek over Wijntjes Drinken in Italie liever over Auyhuasca had zien gaan? Precies. Die banale recensie heb ik 100% zelf veroorzaakt. Wat voor reden ik daartoe heb is een andere kwestie, maar een slachtoffer ben ik zeker niet. Al die figuren zocht ik doelbewust zelf op. Zij zijn de slachtoffers, niet ik. Ik heb wel beter te doen. Bijvoorbeeld de volgende horde nemen op weg naar het perfecte tonalschap.

By their shhhroom shall ye know them

M.H.H. Benders is a most recognised poet of his generation, a student of the universal mycelia,  Amanita Sage and mycotherapist. He wrote seventeen books, the last ones at the Kaneelfabriek.

He is currently working on the second volume of the SHHHHHHROOM series of books about mushrooms and the Microdose Bible, which is an activation plan to restore your true identity coming next year. Keep in touch!

Some Teachings:

Some recent posts:

Facebook
Twitter
LinkedIn