De zogeheten reptilianen

De zogeheten reptilianen

Een aanhanger van Icke ben ik niet. De man is eigenlijk een sportverslaggever. Maar dat je mensen op basis van hun geloof de bewegingsvrijheid mag ontzeggen vind ik een reptielwaardig standpunt, om het zo maar even te zeggen. De gaslighting zit overigens vooral in dat woord ‘buitenaardse’. Icke heeft wellicht zijn ideetjes vervormd uit de Castaneda boeken overgenomen, en de mexicaanse zieners daar zagen ‘iets reptielachtigs’ uit andere dimensies komen en de mensheid overnemen. Dat is dus niet uit de ruimte hier, maar crossdimensioneel, en ‘reptielachtig’ is enkel een beschrijving. Maar als je enkel in deze 4 dimensies gelooft (en ja dat is wezenlijk een geloof) klinkt het misschien als klinkklare onzin. Geloof je echter wel in het bestaan van andere dimensies dan is het juist weer helemaal niet zo onlogisch dat je ook daar vormen van parasitisme en predatorisme zal krijgen, zo steekt de natuur immers in elkaar. En dat Mexicaanse zieners die moordlustige spanjaarden voor de kiezen kregen daar geen menselijke verklaring voor wisten vinden lijkt me ook niet zo vreemd. Ik vind het vreemder dat zogenaamd rationele mensen iemand op basis van geloof zijn bewegingsvrijheid ontnemen, hoe verwrongen de theorietjes van deze geplaagde sportverslaggever ook mogen zijn.

Dan kun je het wel gaan hebben over waarom dit idee van multidimensionaliteit zoveel agressie oproept. Wanneer je je hele leven in een soort ‘meten is weten’ wereld hebt geinvesteerd waar je hele idee van waarheid op is gestoeld hoor je natuurlijk liever niet dat die metingen eigenlijk in een soort gedroomde setting plaatsvonden en dat er vele andere werkelijkheden een rol spelen waar die metingen geen betekenis hebben. Voor een echt wetenschapper zou dit geen probleem zijn – mijn bevindingen gelden slechts voor deze dimensies. De agressie komt voort vanuit het verlangen een totaalbeeld van de werkelijkheid te moeten cultiveren, en wanneer blijkt dat het huidige beeld slechts een klein deel van de werkelijkheid is wordt het leven voor deze mensen te complex, waarna ze schijnbaar om zich heen moeten beginnen slaan of misbruik moeten maken van het rechtsysteem.

Anderzijds is het hele ‘reptielenidee’ natuurlijk politiek onbruikbaar. Wie niet in staat is het energetische universum waar te nemen – pakweg 99.9% van de bevolking – die ziet gewoon een aanhanger van een wel erg verkrampte en achterhaalde religie, die erg veel van kinderen houdt. Een religie die helemaal niets op heeft met het verkennen of zelfs maar zien van andere dimensies. Mag niet! En aanhangers van die stroming mogen gerust in grote getalen in de Tweede Kamer plaatsnemen, zelfs als de geschiedenis van moord en misbruik er nog in dikke lagen aankleeft.

De menselijke hersenen zijn van nature multidimensionaal. Dmt is gewoon een stof die in je hersenen zit, je tript je elke nacht wezenloos op die substantie maar noemt het ‘dromen’. Dat je mensen op basis van hun geloof hun bewegingsvrijheid ontneemt is een kwalijke droom, een droom die niet in onze inmiddels denkbeeldige democratie thuishoort. Nee, ook niet met wat beschuldigingen van antisemitisme. Daar hebben we de rechter voor, pas na een veroordeling mag u de man op zulke zaken met rechtsmiddelen aanspreken. Tot die tijd is het roddelpraat en laster.

Martinus, Cedeira 05-11-2022

By their shhhroom shall ye know them

M.H.H. Benders is a most recognised poet of his generation, a student of the universal mycelia,  Amanita Sage and mycophilosopher. He wrote sixteen books, the last ones at the Kaneelfabriek (Cinnamon Factory). He is currently working on ‘SHHHHHHROOM a book on mushrooms and the Microdose Bible, which is an activation plan to restore your true identity coming next year. Keep in touch!

Some Teachings:

Some recent posts:

Facebook
Twitter
LinkedIn