Het oog

Het oog

Een tijdje terug besloot ik om al mijn aandacht van sociale media terug te trekken en enkel nog te investeren in deze plek, mijn website, iets dat mijn eigendom is. Wezenlijk bezien zit je gewoon steeds inhoud op iemand anders zijn website te zetten, met als ideetje dat je dan meer lezers zou trekken. En dan word je ook nog afgeknepen en gecensureerd…nu ja u kent het plaatje wel.

Wie dit leest is echt mijn lezer, niet iemand die zomaar toevallig iets voorbij ziet schieten en even een duimpje geeft. De komende week ga ik even deze website ook visueel stevig verfrissen, zodat hij in alle opzichten kan concurreren met andere schrijfplekken.

Het gemiddelde artikel hier wordt 100 keer gelezen, en dat zijn denk ik meestal dezelfde mensen. Ik ga echter nu een switch maken en de main website en ook het weblog voortaan in het Engels doen. Dit om mijn publiek wat te verbreden, 100 mensen is niet onaardig maar kan beter, en ook om ze in het buitenland te laten zien dat die pukkelkop uit Amsterdam niet het hele verhaal voor het voetlicht brengt.

Nederland is een land dat al sinds de 17e eeuw bezet wordt gehouden door de meest conservatieve, duistere en cynische machten. Ik noem het land nu de psyborgcentrale, en dat is precies wat het nu is: een industrieterrein vol datacentra en een parasitaire macht die cynisch de mensen manipuleert tot dom stemvee.

Toen ik echter zeven jaar oud was raakte ik door een bijna-dood ervaring in een trance, en in die trance werd ik een eenheid met het complete universum. Dat is wat je hierboven dan ook ziet, een kaart van het bekende universum.

Het lijkt in zijn totaliteit wel op een oog.

By their shhhroom shall ye know them

M.H.H. Benders is a most recognised poet of his generation, a student of the universal mycelia,  Amanita Sage and mycophilosopher. He wrote sixteen books, the last ones at the Kaneelfabriek (Cinnamon Factory). He is currently working on ‘SHHHHHHROOM a book on mushrooms and the Microdose Bible, which is an activation plan to restore your true identity coming next year. Keep in touch!

Some Teachings:

Some recent posts:

Facebook
Twitter
LinkedIn