Hokjesgeest installeert zich rond tienertijd

Wie de lezing van dit meisje beluistert hoort een verhaal dat je erg vaak hoort: de ‘psychiatrische problemen’ begonnen in de vroege tienertijd, officieel natuurlijk de meest stressvolle tijd in een mensenleven, omdat je hele lichaam transformeert naar een andere staat.

Er is dus een gigantische stress. Maar luister eens goed: de ‘hallucinaties’ waarover dit meisje spreekt en die typerend zouden zijn voor het hokje schizofrenie – maar dat zijn toch allemaal beelden die ze uit films gepikt heeft?

Enorme stress > Angst > Enge Filmbeelden

En dan komt de scheidslijn: waar de gangbare ‘wetenschap’ deze ‘hallucinaties’ die in werkelijkheid gewoon beelden uit enge films zijn de ‘verklaring’ laat zijn voor een ‘ziektebeeld’ – haar hersenen zijn ziek *want* ze zien enge beelden die er niet ‘zouden moeten zijn’ – (hoezo niet? Enge beelden zien lijkt me bij gigastress een symptoom of uitlaatklep) – ergo, er wordt een ziekte gefabriceerd uit ‘kenmerken’ en als er maar genoeg mensen met zulke ‘kenmerken’ rondlopen krijg je helemaal vanzelf een bevestiging van de zogenaamde realiteitswaarde van je hokje.

Maar in werkelijkheid was dit gewoon een meisje dat enorm onder stress stond, en wiens lichaam beelden uit enge films oprakelde om te pogen die stress kwijt te raken.

Door het menselijk brein te torpederen met duizenden en duizenden hokjes (‘uit het hoofd leren’) wordt van een multi-dimensionele levende quantumcomputer (het brein) op den duur een slecht functionerend zakrekenmachientje gemaakt, dat enkel nog in staat is tot het eeuwig fabriceren van nieuwe hokjes zonder dat het ook maar nog grotere verbanden kan zien. Twintig jaar lang volstoppen met hokjes, onderwijs, levert halverwege wanneer het ‘tempo versnelt’ en het kinderlichaam begint puberen ‘probleemgevallen’ op die niet naadloos meedrijven met de kudde, en voor dat groepje mensen bestaan hokjes met bijpassende verslavende drugs die hun hersenen helemaal naar de knoppen helpen en de natuur via het drinkwater ook.

Stop met het drogeren van jonge mensen omdat ze niet ‘mee kunnen draaien’ met een krankzinnig systeem. Leer ze liever dat alles slechts een ‘verhaaltje’ is, dat die hokjes alleen realistisch worden als je erin begint geloven, als je ze gaat benadrukken.

Er zijn natuurlijk altijd mensen die beweren dat het niet handig is te stellen dat de slavendrijversgeest uit een andere dimensie afkomstig is, maar het punt is nu juist dat de menselijke hersenen van nature in staat zijn meerdere dimensies waar te nemen en dat de verkramping die zorgt voor maar 3 dimensies precies het resultaat is van het kweekprogramma van de parasiet. Wie normale hersenen met een geactiveerde DMT laag heeft zal 0.0 behoefte aan televisie hebben of andere centrale aansturing, en dus werden dit soort hersenfuncties al snel ‘hallucinaties’ voor de dienaren van de slavendrijversgeest. Je dient bang te zijn voor de eigen hersenen ipv bang geknecht te worden met een uitbuitend systeem.

Wat is de slavendrijversgeest? Dat is het soort geest die in parasitaire conditie leeft, dat wil zeggen, van de arbeid van andere mensen. Oorlog is bijvoorbeeld een bizarre uitvinding van deze parasiet: te lui om zelf op het land te werken, en dus het maar gaan stelen bij de buren. Een andere huidskleur, en hup je bent een product. De hokjesgeest. Een geest die opereert middels vinkjes en hokjes, een machinale geest die niet in staat is hogere verbanden waar te nemen.

Geld is een uitvinding van deze parasiet. En vermenigvuldiging, want door gebruik van rente is het overspoelen van deze planeet met mensen een doel op zichzelf geworden.

De volgende stap is deze gigantische mensenboerderij onder strikte controle brengen door ze de META-dimensie van mijnheer Suikerberg in te leiden, reizen is namelijk voortaan behouden voor de rijken onder ‘ecologische’ drogredenaties. En zo hebben ze wat ze willen hebben: een gigantische bio-boerderij vol lage energie genererende
angstige wezentjes die op digitale worteltjes jagen, die met slangetjes worden volgepompt recht uit de supermarkt. En voor wie dat niet bevalt zijn er altijd nog de verdovende middelen.

Mountains, giants and mushrooms – in this fairytale-like collection, magic whirls and swirls, yet another reality breaks through as well – the whole world turned into The Shining, and the pilgrimage to Szymborska’s grave, a simple stone in Krakow, fails at the last minute; a journey without check marks across sixteen national borders to his daughter, however, succeeds. In its combination of fairy-tale nature, historical background and eerily topical reality, this collection of poems is Benders’ best since he lost count.

 

You have no time to read this, but that is because you are no longer human. If something of the original person were still alive in you, the old mycelia of childhood, then you would learn a lot from this book, indeed, with its magical knowledge, it might become your most useful possession. A book about the human imagination, and how it managed to get into the iron grip of trans-dimensional cockroaches. Furthermore, there are also magical tips to substantially improve your life and your time acceleration, and M.H.H. Benders also makes light-hearted mincemeat of the entire Dutch literature, what more could you want!

If you don’t want to crawl around mars like a cyber insect under a scrubbed boot – which is on the agenda – then you’d do well to read this book.

The first collected work of Martinus Hendrikus Hogervorst-Benders comprises no fewer than 712 pages and weighs in at least 1.4 kilos in thin print. It is the most ambitious collection written in the last thirty years, and certainly one of the highlights of Dutch literature as a whole, in line with Snoek and van de Woestijne. Anyone with a heart for literature and who wants to read an ambitious book brimming with cast-iron poems instead of yet another typical Dutch-language ‘masterpiece’ will be delighted with the purchase of this brick.

The Microdose Bible is the worlds most comprehensive and complete oversight of mind altering substances, teacher plants and mushrooms. Dutch mycologist and philosopher M.H.H.Benders takes you on a magical journey full of wonder about what teachers nature has to offer. Includes the Psychosupersum, a guide that describes all known mental disorders and offers wisdom for their treatment. 

This book will be published end of 2022.