Is de Radboud Universiteit een Psychopatenbolwerk?

Is de Radboud Universiteit een Psychopatenbolwerk?

Nadat onze vrienden van de pedofielensekte eergister weer met headlines in het nieuws waren wat betreft meer verholen kinderverkrachting onder toezicht van de wel heel snel heilig verklaarde Paus Johannes de Tweede zien we vandaag dat bij de Radboud Universiteit die directe banden onderhoud met dit Vaticaan ook de afdeling filosofie vergeven is van de psychopaten.

Lees: De symbiotische relatie tussen de psychopaat en de klucht

Ik zeg ook omdat de literatuur al minstens sinds 2007 last heeft van deze universiteit. Op volstrekt psychopatische wijze hebben hoogleraren van de faculteit zich in het bestuur van elke literaire prijs
genesteld en vervolgens benoemen ze zichzelf tot voorzittend jurylid, wat betekent dat zij de agenda van de vergadering bepalen. Dat is natuurlijk een keertje niet erg, maar als 6 jaar op rij Jeroen Dera in elke denkbare literaire jury de voorzitter is dan spreek je eenvoudigweg van een enorm gebrek aan fatsoen, een gigantische zelfoverschatting en een ronduit gevaarlijk neiging tot de psychopathie van de alleenheerschappij.

Het valt in Nederland schijnbaar niemand op. Maar dat is misschien ook zo omdat de heren die jurylidmaatschappen hebben dichtgetimmerd met geheimhoudingscontracten. Kan het nog psychopatischer?

Vandaag kwam er een verhaal in de media naar buiten dat de filosoof Fleur Jongepier te maken had met vervelend grensoverschrijdend gedrag, ditmaal in de faculteit filosofie. Ik ken het verhaal niet, maar ik nodig Fleur uit een licht te schijnen over de praktijken van deze ‘Universiteit’ die het Vaticaan nog altijd als een dependence van haar eigen ‘activiteiten’ ziet zonder dat daar al te veel protest over klinkt uit
de bestuursgelederen.

Lees het nieuws over Fleur Jongepier.

Als je het mij vraagt moet daar eens iemand flink met de heksenbezem door. Want iets is er helemaal niet in de haak, getuige dit andere nieuwsbericht: Het Vaticaan heeft de Radboud Universiteit nog niet uitgeschreven – Vox magazine (voxweb.nl)

Al vaker heb ik een lans gebroken voor het secularisme. Mensen moeten er op kunnen vertrouwen dat
de Universiteit geen speelbal is van een pedofielensekte. Wie graag dit ‘geloof’ aanhangt is daar natuurlijk vrij toe, maar een Moskee of een Chinese Geheime Dienst met Universitaire banden? Nee, ook dan heb je van de wetenschap helemaal geen kaas gegeten.

Secularisme. Ik vermoed dat veel mensen dat woord op moeten zoeken. Toch leerde mijn ervaringen in Turkije me dat het bepaald geen overbodige luxe is. Helaas is in Nederland nooit een serieus begin gemaakt met het installeren van een seculiere basis of een goede Trias Politica. Niet zo gek dus dat een sekte zo zijn gang kan gaan en er angstvallig voor zorgt dat verhalen in de doofpot blijven onder meer door bovenop de literatuur te zitten.

By their shhhroom shall ye know them

M.H.H. Benders is a most recognised poet of his generation, a student of the universal mycelia,  Amanita Sage and mycotherapist. He wrote seventeen books, the last ones at the Kaneelfabriek.

He is currently working on the second volume of the SHHHHHHROOM series of books about mushrooms and the Microdose Bible, which is an activation plan to restore your true identity coming next year. Keep in touch!

Some Teachings:

Some recent posts:

Facebook
Twitter
LinkedIn