Laat de verkrachters de verkrachtingen oplossen

Laat de verkrachters de verkrachtingen oplossen

Want we komen er samen wel uit, toch? Aan die benadering moet ik altijd denken als ik door de bossen van Mierlo wandel, waar de bomen inmiddels massaal een soort zombiebomen wisten worden. Er is geen twijfel over mogelijk wie de aanstichters van deze ellende zijn: VVD, CDA en staatsbosbeheer. Toch zitten die dankzij gebrek aan hersenspoelwetgeving fier in het zadel, werd de glysofaatvergunning met smoes van de oorlog in de Ukraine nogmaals verlengd (je zou bijna gaan denken dat…) en kunnen we dus rekenen op nog meer ellende en een versnelde demise van de mens.

griezelig uitziende aangetaste zombiebomen

En doordat de verkrachterborgs immer veinzen dat ze goede herders zijn kom je keer op keer op keer weer met ‘oplossingen’ te kijken die niet samenvatten wat er echt dient gebeuren. Nee, alles met windmolens en electrische auto’s dichtsmeren gaat niet de klimaatverandering oplossen. Nee, boeren ‘uitkopen’ zodat ze de massabioindustrie elders kunnen opzetten met miljoenen die ze hier opstrijken is leuk voor de CDA achterban maar gaat de problemen enkel verergeren.

het is technisch nog een berk, maar dan heb je ook alles gezegd

En nee, het hele bos rangschikken als een leuk oerbos van een ansichtkaartje, waardoor je constant overal de mycelia moet storen, overal bomen plant en weer uitrukt, allemaal voor een leuk cosmetisch plaatje waarmee het net lijkt of je je werk goed doet, maar wat ze echt doen is zieke bomen kweken om die weer te kunnen kappen voor geld.

Zouden ze ook je zieke oma komen slachten? O nee dat is wel een levend wezen met rechten

Als Sage ben ik een stem van het bos, en laat ik julllie weten dat jullie bestuurd worden door de oplichters en criminelen die deze toestand juist hebben veroorzaakt en van alles verzinnen om de bossen en de natuur op blijvende basis te kunnen uitmelken. Uitmelken is het toverwoord: mijn eerste ingreep als Sage zou het compleet afschaffen van patenten zijn. De natuur patenteren is een farce: het is doen alsof jij iets verzon wat al gewoon bestond, en dat alles met het ideetje dat de wetenschap op die wijze gefinancieerd zou dienen worden.

zeg psyborg, als jouw voeten er zo uitzagen zou je dan wel iets merken?

Er zijn een paar simpele maatregelen nodig om de toekomst van de mens veilig te stellen. Een ervan is de overstap van vlees terug naar de paddenstoelen en noten. Er is helemaal geen tijd om dat geleidelijk te doen, een vleesverbod is dus geen luxe maar een absolute noodzaak.

Ten tweede dient de mens niet boven de natuur te staan. Ik ben geen voorstander van het afschieten van mensen om deze plaag onder controle te krijgen maar globaal sterilisatieplan na 1 kind is gewoon een simpele en heldere oplossing. De wereldbevolking halveert dan en de aarde kan weer wat ademhalen. Wie waren de luitjes van ‘gaat heen en vermenigvuldigt u’ ook alweer? Precies.

overal tussen her geplante mos begint gras door te groeien dat er niet hoort. Blikseminslag? Ik denk het niet op die plek.

Laat de bossen met rust. Die hebben 500 miljoen jaar zichzelf beheerd, ga die figuren van staatsbosbeheer maar truien laten breien voor bejaarden ofzo. In mijn jeugd zagen de bossen hier er niet als een ‘oerbos’ uit, nu wel dankzij mannetjes die vlijtig boetseren, alleen is het wel een zombieoerbos
waar niemand blij van weet te worden. Stop met die vleesindustrie ipv schaalvergroting naar het buitenland en boeren nog meer miljonair maken.

Het bos is GEEN bioindustrie. Elke boom heeft het volste recht zijn hele leven te mogen uitleven. Bomen worden wel tot 1000 jaar oud, en zulke bomen zijn nergens meer te bekennen.

Het bos is ook GEEN werkverschaffing voor een BULLSHIT JOB economie.

Laat de bossen met rust. Zo simpel is het. En die sterilisatie zorgt ook de natuur zelf voor. Google maar eens hoe het met de vruchtbaarheidscijfers van de mens gesteld is en begrijp dat ook daar de natuur dus prima zichzelf kan beheren.

Sage Martinus

By their shhhroom shall ye know them

M.H.H. Benders is a most recognised poet of his generation, a student of the universal mycelia,  Amanita Sage and mycotherapist. He wrote seventeen books, the last ones at the Kaneelfabriek.

He is currently working on the second volume of the SHHHHHHROOM series of books about mushrooms and the Microdose Bible, which is an activation plan to restore your true identity coming next year. Keep in touch!

Some Teachings:

Some recent posts:

Facebook
Twitter
LinkedIn