Levendig

Levendig

Oeps, de Revisor heeft het door mij bekritiseerde stuk meteen offline gehaald, poef, verdwenen! Zo gaat de leukerd met echte kritiek om – hij kan mij niet wissen, en dus komt er een commando uit de psychopatenboomercentrale, die altijd meeleest: pull it off! Pull that goddamn piece off! Hoe zou het eigenlijk met de Murdoch van Van Oorschot gaan, of diens Face?

Leukerds & Psychopatenboomercentrale = Canon. Die simpele formule is zelfs voor wie te weinig concentratie bezit om een boek te lezen makkelijk te onthouden.

Ondertussen werken ze bij Neerlandistiek stug door aan het machtige imperium waaruit blijkt hoe ongelofelijk nuttig Nederlandse les is en hoe die hand in hand met de meest abjecte Zwartkouserij desondanks de totale vernieuwing in de literatuur weet te belichamen. Het is er in elk geval even levendig als in Staphorst. Zou van Oostendorp inmiddels al glibberig de nieuwe Heytze aan het gezelrecenseren
zijn? Het kan gewoon niet missen. Leuk!

Maar laat ik het over iets leukers hebben, ik ben bezig met het naar het Engels vertalen van Gedichten om te Lezen in het Donker en de Nederlandse versie is onderweg naar de printdivisie van DF (Dark Pharma).
Eens kijken of dit thema hen aanspreekt, het kan toch bijna niet missen, zou je denken. Of ben ik dan weer te optimistisch?

Ook word ik onverklaarbaar gelukkig als ik deze mooie foto’s zie van groepen mensen die kennis maakten met de waardstoel, toch ook deels dankzij mijn inspanningen en natuurlijk des te meer dankzij de inspanningen van hogepriesteres en topmodel Inge Geurts. De ene school is de andere niet, denk ik dan. Ik zou wel weten van welke ik zou gaan spijbelen, zeker nu A.I. elk schools essay tot in de puntjes weet emuleren, wat de formele vorm van de ‘Universiteit’ waar al zoveel mis mee was nu enkel nog lachwekkend maakt. Je maakt het type essay wat zo ‘hoog aangeslagen staat’ (ik kan enkel bedaarlijk lachen om al die tenenkrommend saaie formaliteiten – maar de nieuwe A.I. is wis en waarachtig de dood van dat suffe toneelstukje dat al sinds de dagen van Nietzsche verkeerd werd opgezet)

Nee, dat die leraartjes menen dat ze ook nog in de literatuur de lakens uit kunnen gaan delen…het blijft een bijna kosmisch-komische klucht.

rpt
rpt

By their shhhroom shall ye know them

M.H.H. Benders is a most recognised poet of his generation, a student of the universal mycelia,  Amanita Sage and mycophilosopher. He wrote sixteen books, the last ones at the Kaneelfabriek (Cinnamon Factory). He is currently working on ‘SHHHHHHROOM a book on mushrooms and the Microdose Bible, which is an activation plan to restore your true identity coming next year. Keep in touch!

Some Teachings:

Some recent posts:

Facebook
Twitter
LinkedIn