Ondertussen in de lerarenkamer

Ondertussen in de lerarenkamer

Oh jee, daar heb je Lunchman weer, die na zijn afgang enkel nog met een sokpop zijn genoegens en ambities kon uitleven. Motief. Maar wat hem werkelijk door de mand deed vallen was de dichtbundel: oubollig, tierelantijntjes, bellevedere. Zelfde niveau. Geen Kees ‘t Hart dus maar onze verongelijkte Lunchman.

Die doet nu de ultieme poging om onder een ander pseudoniem Bas Jongenelen de schuld te geven. Bas J. een figuur die intellectueel net tot een flauwe limerick in staat zou zijn. Leuk geprobeerd, Lunchman.

Dat u zo machtig veel geinvesteerd heeft in deze sokpop verraad ook een grote noodzaak aan sokpopperij. Kees ‘t Hart heeft dat niet, die zou zoiets terloops een keer doen als een grapje. Maar Lunchman – die kan niet anders dan onder pseudoniem verder werken.

Het is uberhaupt een beetje sneu, zo’n oude man met een sokpop. Maar als er ook nog een betrapte stouterd achter zit die in de lerarenkamer een gratis podium krijgt…ik zou eens goed de bezemkast van die ruimte doorlichten. Wie weet wat voor lunchskeletten daar nog allemaal opduiken.

Blijft een bizar schouwspel hoe zo iemand psychotisch veel energie pompt in een poging Jongenelen
in de kijker te zetten. Aan dat psychopatische herken je het machtsgeile, bekend van de foto waarin Mats Rijneveld vol verwachting verliefd opkijkt naar onze prijsuitreikende halfkrullenbol. Van wie was Aarens ook alweer een bewonderaar? Lunchman, come together with your hand.

maar een geweldige cover weer van the melvins

Dit artikel ging over dit artikel op de lerarensite Neerlandistiek.nl

By their shhhroom shall ye know them

M.H.H. Benders is a most recognised poet of his generation, a student of the universal mycelia,  Amanita Sage and mycotherapist. He wrote seventeen books, the last ones at the Kaneelfabriek.

He is currently working on the second volume of the SHHHHHHROOM series of books about mushrooms and the Microdose Bible, which is an activation plan to restore your true identity coming next year. Keep in touch!

Some Teachings:

Some recent posts:

Facebook
Twitter
LinkedIn