Reptiliaanse woke-inclusiviteit

Reptiliaanse woke-inclusiviteit

Laat ik dan omdat ik zo vroeg wakker ben even het een en ander schrijven over gnostische en tolteekse perspectieven en waarom die niet te verwarren zijn met een paranoïde wereldbeeld.

Om meteen het kernargument te geven: in het Tolteekse wereldbeeld is het ‘reptiel’ nooit ‘de ander’ en dat gaat ook op voor het Gnostische wereldbeeld. Je kunt dus niet stellen dat bepaalde mensen reptielen zouden zijn en jij niet. In het Tolteekse wereldbeeld zijn David Icke en Thierry Baudet evengoed reptielen, alsmede ieder ander wezen op deze planeet. Wat die oude Mexicaanse zieners bedoelden met ‘iets reptielachtigs dat onze dimensie wist penetreren’ heeft invloed op iedereen, net zoals een Demiurg invloed op iedereen zou hebben omdat hij deze werkelijkheid geschapen heeft. Wat heerlijk woke dus – een stukje ware inclusiviteit.

Wie dus rondtoetert dat bepaalde mensen reptielen zijn die bestreden dienen worden maakt wel degelijk gebruik van een gevaarlijk narratief. Het is geen narratief dat hoort bij de filosofie van de gnostici of de azteken/tolteken. In deze geloofssystemen dien je jezelf te bevrijden van de parasitaire machten, een bijna godsonmogelijke taak omdat wat ik ‘de psyborg’ noem, een psychologische hersenconfiguratie universeel is en je er een soort co-dependent relatie mee hebt waar je het voorlopig mee zult moeten doen. Je er compleet van verlossen – als het mogelijk is dan is het een titanenklus.

Nee, dit is toch allemaal weer die omgekeerde piramide – een gesjeesde sportverslaggever, een simpel vijandsbeeld – en wat het dan nog extra ingewikkeld maakt is dat er ook wel degelijk een soort vijand bestaat die de mensheid in de tang heeft, maar omdat deze niet-organisch van oorsprong is is hij volslagen amorph – hij adopteert bepaalde identiteiten, maar laat die net zo makkelijk weer los. Daarom juist is het zo lastig te bevechten – ze doen alsof ze christenen zijn, of nazi’s, of communisten, of welke andere verderfelijke ideologie ook. Wie het energetische universum kan waarnemen ziet echter dat deze mensen aangestuurd worden door schaduwachtige entiteiten die de Tolteken ‘flyers’ noemen.

En zie – je zit alweer gevaarlijk dicht bij een paranoïde wereldbeeld.

Mede om die reden is het pad van de Gnosticus of Tolteekse krijger behoorlijk ingewikkeld. Een van de meest belangrijke realisaties is dat je dingen niet langer persoonlijk neemt,. juist omdat je beseft dat mensen aangestuurd worden door inorganische wezens.

Dat mensen die enkel in deze 4 dimensies geloven en de rest tot ‘hallucinatie’ betitelden niet aan dit wereldbeeld willen is enkel volstrekt logisch. Het zal er je leven niet eenvoudiger op maken als er veel meer dimensies bestaan en die ook nog eens een predatorische rol kunnen gaan spelen. Je krijgt dan een soort transdimensionaal Men in Black, mijn hemel, wat ingewikkeld allemaal.

Al met al ben ik dus geen fan van de reptielentheorie. Dat is ook precies de reden dat ik de term psyborg verzon, dat dekt veel beter de lading van waarmee je te maken hebt. Een wezen dat steeds in de hive mind gaat checken of iets waar is. Klopt dat wel? Even googelen. Tja, als je je waarheidsvinding uitbesteed aan Big Tech dan speel je natuurlijk niet enkel met vuur. Dit reptiel gaat even weer verder schrijven aan zijn nieuwe reptielenbundel.

ReMartinus

By their shhhroom shall ye know them

M.H.H. Benders is a most recognised poet of his generation, a student of the universal mycelia,  Amanita Sage and mycophilosopher. He wrote sixteen books, the last ones at the Kaneelfabriek (Cinnamon Factory). He is currently working on ‘SHHHHHHROOM a book on mushrooms and the Microdose Bible, which is an activation plan to restore your true identity coming next year. Keep in touch!

Some Teachings:

Some recent posts:

Facebook
Twitter
LinkedIn