Wat ik ga stemmen

Wat ik ga stemmen

Ga ik stemmen? Nee, ik wil eerst een democratie. Eerst stemmen en dan ooit misschien democratie vind ik geen logische volgorde. Eerst een scheiding tussen media en staat, en dan praten we verder. Zonder regelgeving over hersenspoelen kan een democratie niet bestaan. Het spijt me, maar zo liggen de zaken.

Deze wereld barst van de dictaturen waar ze overal een grote democratieshow opvoeren, van de US tot Rusland tot Turkije tot Noord Korea: overal heeft zogenaamd de democratie gezegevierd.

Het is niet zo moeilijk te verzinnen dat als je mensen controle geeft over massamedia ze hersenspoeltechnieken gaan gebruiken.

Dat gebeurt en masse overal, en zolang dat gebeurt kun je niet spreken van een democratie.

Zo eenvoudig is het, echt waar. Om iets een democratie te laten zijn moet er sprake zijn van een eigen, bewuste keuze. Wanneer je je burgers drogeert en ze onbewust constant manipuleert is van zon bewuste keuze geen sprake meer en daarom zou ik mezelf een kontclown voelen als ik onder deze condities ga ‘stemmen’.

Eerst een fatsoenlijke constitutie, een fatsoenlijke, weldoordachte trias politica, een echte scheiding tussen kerk en staat en voorts een tussen media, bedrijfsleven en staat en fatsoenlijke wetten tegen hersenspoelen en manipulatie die politici die daar gebruik van maken onmiddellijk naar het gevang stuurt. Onder zulke condities is democratie misschien mogelijk, en zou ik een stem uit gaan brengen (op de Woudpartij, die dan ook mee gaat doen)

Inderdaad – de Woudpartij. Een partij die ik zelf heb opgericht, maar die weigert met het bestel mee te doen zolang bovengenoemde democratische waardes niet van toepassing zijn.

Zonder die waarden bestaat democratie niet, en heeft meedoen aan het bestel geen zin.
Vind jij dat ook dan staat het je vrij je bij ons aan te sluiten.

By their shhhroom shall ye know them

M.H.H. Benders is a most recognised poet of his generation, a student of the universal mycelia,  Amanita Sage and mycophilosopher. He wrote sixteen books, the last ones at the Kaneelfabriek (Cinnamon Factory). He is currently working on ‘SHHHHHHROOM a book on mushrooms and the Microdose Bible, which is an activation plan to restore your true identity coming next year. Keep in touch!

Some Teachings:

Some recent posts:

Facebook
Twitter
LinkedIn