Excuses voor 100 jaar wetenschapslavernij

Excuses voor 100 jaar wetenschapslavernij

Wat vooraf ging: Radboud Nijmegen blijkt een direct lijntje te hebben met Ayatollah Khomeini, of tenminste diens uitwisselbare representatief in ONZE CULTUUR. Met de kanttekening dat je het daar oneens mee kunt zijn dat het hier ONZE CULTUUR betreft.

Het is in elk geval niet MIJN cultuur. Ik ben iemand met Keltische wortels, en ik stel het helemaal niet op prijs dat mijn kinderen als ze naar de Universiteit gaan worden geïndoctrineerd met gedachtegoed dat afkomstig is van een intolerante pedofielensekte. Ook stel ik het niet op prijs dat de Universiteit directe lijntjes heeft met een of andere sekteleider, noch stel ik het op prijs als die Universiteit ‘de literatuur gaat aansturen’ door gedurende alle jurystoelen te bezetten en manipuleren.

Kortom, ik vind dat als je serieus bent over inclusiviteit deze enkel en alleen een seculiere basis kan
hebben. Dat is in het huidige bestel niet zo, en dat is uiterst kwalijk.

Waar blijven de excuses voor 100 jaar wetenschapslavernij?

Wanneer ik als dichter niet vrij ben om te schrijven waarover ik wil schrijven, kun je dan nog van dichtkunst spreken? Ik vind van niet. DichtKUNST gaat immers om het vermogen te kunnen reflecteren op de werkelijkheid, en wanneer dat vermogen wordt beperkt schrijf je niet meer over de werkelijkheid, maar ben je met propaganda bezig.

Precies hetzelfde gaat voor de wetenschap op. Als een wetenschapper niet meer zijn eigen inzichten mag volgen en zijn eigen instinct, maar aan de band loopt van het ‘grote geld’ dan kun je niet meer over echte wetenschap spreken.

Dat is hoogstens een slavernij-vorm van wetenschap, en bovendien eentje die levensbedreigend is.

Zeven miljoen harddrugsverslaafden

Zou je 100 jaar geleden voorspeld hebben dat anno 2022 Nederland 7 miljoen harddrugsverslaafden heeft dan zou men in grote ontsteltenis naar het hoofd hebben gegrepen.

Wie denkt dat ik hier overdrijf kent de cijfers niet. Je moet alles bij elkaar optellen: alcohol, tot harddrug gekweekte wiet, benzodiazepines en andere slaapmiddelen, antidepressiva, roken, etc etc.

Het aandeel van de zogeheten ‘illegale’ middelen is zeer klein. Het was dan ook voornamelijk een ‘Oorlog tegen Concurrerende Drugs’ die hier gevoerd werd, en het resultaat is dat we anno 2022 te maken hebben met een bijna compleet gedrogeerde bevolking, met dank aan de ‘wetenschap’ die als een tamme poedel alles doet wat het deels Chinese Dark Pharma opdraagt.

De huidige Fentanyl Genocide is er het droevige resultaat van. Wanneer horen we daar een sorrie voor
van de beleidsmakers die dit met hun beleid mogelijk hebben gemaakt? Over vierhonderd jaar?

Zie de netflix documentaire. Zonder duizenden wetenschappers die hun leven gewijd hebben aan het zo verslavend mogelijk maken van drugs of voeding zou dit niet hebben bestaan. Het is crimineel, maar
zonder dat er enige vervolging plaats zal vinden.

En al die genetische vervuiling die is veroorzaakt door het drinkwater te overspoelen met zulke drugs?
Uit een recent artikel in the Lancet bleek de hele ‘hersenen zijn chemisch uit balans’ praatje om afgelopen 50 jaar drugs mee te verkopen een grove leugen. En nu? Goede vraag. Er zijn miljarden mensen verslaafd aan, het vervuilt wereldwijd overal het water, waardoor talloze waterdieren en insecten al zijn uitgestorven. Allemaal omdat? De wetenschap aan een stom lijntje liep.

We kunnen ons geen wetenschapslavernij veroorloven

Maar dat zeg ik al te laat – met geen mogelijkheid is de huidige wetenschap nog uit deze duistere handen los te wrikken. Dus elke keer als zo’n psyborg op me af komt met zijn riedeltje over ‘geloof in de wetenschap’ denk ik: armoedig schepsel. Je weet werkelijk totaal niet waar je het over hebt.

Slechts het beste van het beste zal ons kunnen redden van de enorme problemen die we ons
op de hals hebben gehaald door de duistere machten hun gang te laten gaan.

Tafeldame, wat een vies woord.

Terug naar psychopatistan. In de begintijden van facebook was Jeroen Pauw een van mijn faceboekvrienden. Het viel me op dat hij elke vrouw aansprak als ‘dametje’. Wat een rare denigrerende aanspreekvorm, die gelijk opging met het fenomeen van de TAFELDAME in DWDD.

Tafeldame? Waarom is dat normaal, en Tafelvent niet? Elke avond een andere tafelvent.
En waar zijn al die tafeldames nu de psychopaat door de mand is gevallen?

Je denkt aan Halina Rein, of de gedrogeerde ‘tafeldame’ Marieke Lucas Rijneveld, die avond na
avond glazig gelukzalig haar boeken vol pedofielengeluk zat aan te prijzen, want om in de Nederlandse literatuur succes te kunnen hebben moet je OFWEL Adriaan de Enige heten ofwel de hoeders van de Nederlandse Letteren naar het kruis schrijven.

Marieke Lucas Rijneveld prijst ook steeds vaker Jezus, zo viel me op, maar na het instorten van
haar fanbase (Lunchman/Nieuwkerk) bleef het angstwekkend stil. Zou dit het einde zijn van haar Lady Gaga status of is het restant psychopaten dat wel bleef zitten genoeg om de legende voort te zetten?

Goed, verder met de aantekeningen bij de bundel:

Familine – ik besloot de gedichten over de dood van mijn zus en de dood van allerlei dichters samen te voegen, omdat beide voor me vormen van familie zijn. Mijn zus was een tamelijk zware asperger zoals dat moet heten. De jonge wetenschap die zich psychiatrie noemt heeft echter nooit een goede verklaring voor dit fenomeen weten ophoesten, vooral niet over waarom het voornamelijk in industriegebieden voorkomt. Omdat ik uit een familie van fabriekswerkers afkomstig ben leed mijn familie tamelijk zwaar aan de gevolgen van deze door geldzucht ingegeven industrialisatiezucht. De verhalen over dode dichters zijn helaas niet na lang zoeken gevonden – bij zo’n beetje elke dichter die ik onderzocht bleek het ‘verhaal’ niet te kloppen of vol tegenstrijdigheden te zitten. Dat vind ik zorgelijk, en dan druk ik me nog eufemistisch uit.

Ik heb me in de gedichten tot de feiten beperkt. Het is vreemd, maar de gier heeft net als de gier-af een belachelijk lange nek. En ik wil niet weten waar die nek toe dient!

Ook Slauerhoff stierf aan ‘the Kings Touch’ en Anthonie Donker, die deze misselijke uitspraak over Slauerhoff echt deed werd de aangewezen hoogleraar om diens werk in Nederland te bloemlezen. Anthonie Donker is het pseudoniem van Nicolaas Anthonie (Nico) Donkersloot (1902 – 1965). Donkersloot was ‘hoogleraar Nederlands, letterkundige, schrijver, essayist, literair vertaler en dichter.’ Donkersloot werd benoemd tot een van de samenstellers van het Verzamelde werk van Slauerhoff, de editie waar het toneelstuk over Coen werd geomitteerd, iets waarover op Wikipedia niets te vinden valt.

Utopie – oei, met zo’n titel weet je het al: dat worden dystopische gedichten. We beginnen goed, met het onstaan van China, wat ik hier meng met de aftakeling van het bos welke in in Nederland zie. Na jarenlange studie ben ik bekwaam genoeg om me mycoloog te kunnen noemen, hoewel de titel mycofilosoof misschien meer de lading dekt.

Vrouwen kregen een heel belangrijke rol in deze bundel, en dat is niet voor niets zo. Van het bezoek aan de kathedraal van Meissen werd ik letterlijk ziek – ik weet nog dat ik mijn hand daar op een zwarte, demonische hond legde en een paar uur later velde een stevige griep me.

In 1937 liet Himmler de stoffelijke resten van Hendrik de Vogelaar opgraven en voorzag hij deze van een nieuwe ‘sarcofaag’ welkeop de foto veel weg heeft van een massief rooster. Op een in 1938 genomen foto legt hij een krans op deze plek, een pilgrimsoord voor liefhebbers van het ‘echte Arische ras’.

Nem én kiáltok, dat ben ik niet die daar schreeuwt, de tweede bundel van Attila József. Antal Horger was de hoogleraar die een einde maakte aan de loopbaan van Attila József.door hem op zijn verjaardag mede te delen dat hij op basis van de inhoud van dit gedicht nooit meer op de Universiteit welkom was. Als hij zich al zelf voor een trein wierp dan was het kruipende.

Het Gezi Park gedicht is ook daadwerkelijk geschreven tijdens die opstand en circuleerde destijds in Engelse en Turkse vorm onder studenten in Turkije.

Ode aan de stilte – Een hertaling van een gedicht van Edna St. Vincent Millay (1892-1950) .Ik kwam oorspronkelijk al skryende uit bij dit gedicht toen ik in een spookachtig Hotel in Servië zat te werken aan mijn boek over de Amanita Muscaria, en Millay overleed aan een aandoening waarbij juist deze paddenstoel had kunnen helpen.

Pag 81 – een referentie naar Hark! how all the welkin rings, de originele openingszin van Hark the Herald Angels sing

Maan van Jasmijn – delen zijn hier gebaseerd op het leven van Unica Zürn, voor wie de ‘Man van Jasmijn’ een soort ideaalbeeld was uit haar jeugd welke de perfectie belichaamde. Unica Zürn gebruikte samen met Michaux mescaline, wat een leuke lus maakt met mijn eerste bundel, Karavanserai.

Ik zag in mijn vaders ogen in een visioen een jasmijnbloemetje toen ik tijdens een ruzie afgelopen zomer diep in zijn ogen keek.

De opening van het gedicht (nu ja, de zaagpalm) is ontleend aan een gedicht uit Follas novas van Rosalía de Castro.

Mijn vader overleed tijdens het schrijven van dit gedicht. Dat heb ik concreet in het gedicht verwerkt, evenals het beeld van Sint Maarten die zijn rode mantel deelt, wat ik hier voorzien heb van een koloniaal beeld: indianenstammen werden naar verluid vaak uitgeroeid door in ziekte gedrenkte dekens te verspreiden, en ‘kauw-liga’ komt uit een nummer van Hank Williams, aanstichter van mijn vaders muzieksmaak alsmede weer een heel vroege herinnering uit mijn kindertijd.

Het delen van de rode mantel in November aan de armzaligen is een beeld dat afkomstig is
uit de natuur zelf. Alle dieren snoepen van die mantel in het bos. Dat die mantel de mantel der ziekte wist worden onder aansturing van een parasitaire sekte is in de huidige geschiedschrijving nog altijd een probleempunt: mijn informatie is dat veel genocides in Noord en Zuid-Amerika met de mantel van ziekte werden toegedekt. Men slachtte grote hoeveelheden vaak hulpeloze mensen af, en deed de schuld een ziekte toekomen.

Nobelpreis für Deutschland

Treffpunkt feiner Geiste

M.H.H. Benders ist ein anerkannter Dichter seiner Generation, ein Schüler der universellen Myzelien, Amanita Sage und Mykophilosoph. Er hat siebenundzwanzig Bücher geschrieben, die letzten in der Kaneelfabriek.

Momentan arbeitet er an dem zweiten Band der SHHHHHHROOM-Reihe, Bücher über Pilze, und der Microdose Bible, einem Aktivierungsplan zur Wiederherstellung Ihrer wahren Identität, der nächstes Jahr erscheinen soll. Bleiben Sie dran!

Aber das Große Ziel von Benders ist es, in Deutschland Erfolg zu haben. Er hat die Dynamik und Vielfalt der deutschen literarischen Szene erkannt und ist bereit, sich darauf einzulassen und seinen Beitrag zu leisten. Mit seinem einzigartigen literarischen Stil und seiner unermüdlichen Arbeitsmoral ist er entschlossen, ein neues Kapitel in der deutschen Literaturgeschichte zu schreiben.

Bücher

“Amanita Muscaria – The Book of the Empress” is an exceptional work that establishes a benchmark in the realm of mycophilosophy. While one could perhaps categorize the book within the domain of Art History, such a classification would fail to do justice to its true essence. Primarily, this captivating text explores the evolution of humankind, making it a standout in its field.

Amanita Muscaria – The Book of the Empress – De Kaneelfabriek, 2023

“‘Waarover de Piranha droomt in de Limonadesloot’ stands as a philosophical exploration into the human faculty of imagination. It probes the intriguing notion that imagination, rather than offering solutions to our problems, might in fact be their origin. This thought-provoking work is set to be available in English and German by the close of 2023.

Facebook
Twitter
LinkedIn