Hadden ze maar LSD in het water gedaan

Hadden ze maar LSD in het water gedaan

De waterschappen beschouwen het niet als hun taak medicijnresten uit het water te filteren. De helft van Nederland zit aan de psychiatrische medicatie. Lees dit nog eens, En bedenk je dan eens hoe het mogelijk is dat mensen in een bubbel van geluk zweven terwijl om de hoek een genocide plaats heeft, en wie bij deze constructie belang hebben. Men verklaarde Leary krankzinnig dat hij LSD in het water wou doen, maar ze deden zelf veel erger. Wat gaat die dodelijke coctail aan medicijnresten in de hersenen veroorzaken? Niemand die het weet. Maar, och, het is onze taak niet.

Wat is onze taak dan wel? Het antwoord is zoals altijd bij de doorsneemens: de kantjes er vanaf lopen door je aan de regeltjes te houden.

Get paid or get laid. Meer motief kent de doorsneeaap niet. Zou een mooie meid met haar tieten zwaaien in het filterdepartement, of een of andere ambtenaar een doos geld neerzetten, och, je zou eens moeten zien hoe snel er een medicijnfilter kwam.

Maar tot die tijd gaan alle aapjes zich aan de regels houden.

Ik heb een discussie over A.I. op facebook:

“Jij, net als velen anderen, hebt gewoon een ongelooflijk achterhaald idee van wat intelligentie is – je denkt dat het beperkt is tot mensen, denkt dat je wezens kunt martelen en hun levens kunt nemen op basis van dit zwakke idee, en je kunt je niet voorstellen dat een digitale hersenen beter in kunst zijn dan jij. Dat is de echte samenvatting van deze situatie. Want wat dit digitale brein doet is niet ‘stelen’. Het heeft simpelweg geleerd hoe kunst te maken door naar werken te kijken, net zoals mensen dat doen. Het doet het alleen een stuk sneller. Nu wat betreft levensonderhoud, waarom verspil je in plaats van je tijd aan het bestrijden van vooruitgang niet je tijd aan het hervormen van de economie om een basisinkomen te realiseren?”

Uiteraard bleef een antwoord uit – A.I. komt aan het GET PAID! Ja, en jullie trouw aan de luie, onzinnige regeltjes komt aan het GET LAID – wen er maar aan, de menselijke vruchtbaarheid maakt een kamikazeduik afgelopen vijf jaar.

Is dat erg? Nee, het is juist de oplossing van de natuur voor de afgrijselijke overbevolking die we dankzij de massa-religieuzen op deze planeet hebben gekregen.

Nu nog zo snel mogelijk kweekvlees zodat we van de smerige-genocide-energie af kunnen komen welke duistere entiteiten aantrekt.

Maar die krachten gaan hun uiterste best doen die smerige energiestroom te handhaven.

De wetgevende macht heeft zich ooit van de filosofie en de literatuur losgezongen.
Niet een wijze filosoof bepaalt wat de regels zouden moeten zijn, maar ambtenaren
die zwaar onder druk staan van lobbygroepen.

Je aan de regels houden werd daarmee meestal een devies voor: de destructieve commercie dienen.

Martijn, 01-05-2024

Over mij

Martijn Benders publiceerde zesentwintig boeken, waarvan achttien in het Nederlands. Door critici als Komrij en Gerbrandy is hij tot een van de grootste talenten van zijn tijd benoemd. Hij schreef ook drie filosofische werken waarvan eentje in het Engels over de Amanita Muscaria, de Vliegenzwam. Publicerend op het internationale podium van The Philosophical Salon kreeg hij ook internationaal erkenning als een van de meest bijzondere denkers van Nederland.

Boeken

Er bestaat een aanzienlijke groep linkse individuen die zich krachtig verzette tegen het heersende corona-verhaal, waaronder enkele van ‘s werelds vooraanstaande filosofen, zoals Agamben en Kacem. Dit standpunt werd echter sterk gecensureerd en in een kwaad daglicht gesteld door wat men ‘neocon-links’ of ‘woke-links’ noemt, als behorende tot iets dat enkel geassocieerd zou worden met wat zij als ‘extreemrechts’ beschouwen. In mijn boek bespreek ik de redenen achter deze acties, de onderliggende motieven, en hoe dit kenmerkend is voor een nieuwe vorm van fascisme die erop uit is om de macht permanent te grijpen.

Het middenstuk van het boek wijdt zich aan poëzie. Het bevat een prachtige selectie van gedichten uit het Middellandse Zeegebied, van dichters uit Turkije en Griekenland, die gevangen zijn genomen en gemarteld door het regime.

Het laatste deel van mijn boek is een manifest tegen het literaire nihilisme, zoals dat tot uiting komt in het Letterenfonds. Het onthult hoe dit fonds gedomineerd wordt door een groep christenen en ‘wokies’, wat onwenselijk is in een vrije samenleving.

“Amanita Muscaria – The Book of the Empress” is an exceptional work that establishes a benchmark in the realm of mycophilosophy. While one could perhaps categorize the book within the domain of Art History, such a classification would fail to do justice to its true essence. Primarily, this captivating text explores the evolution of humankind, making it a standout in its field.

Amanita Muscaria – The Book of the Empress – De Kaneelfabriek, 2023

Jij hebt geen tijd dit te lezen, maar dat is omdat je allang geen mens meer bent. Leefde er wel nog iets van de originele persoon in jou, de
oude mycelia van de kindertijd, dan zou je van dit boek heel wat opsteken, sterker nog zal het misschien met zijn magische kennis je meest nuttige bezit worden. Een boek over de menselijke fantasie, en
hoe deze in de ijzeren greep wist te raken van transdimensionale kakkerlakken. Voorts ook nog magische tips om je leven en je tijdsversnelling substantieel te verbeteren, en ook maakt M.H.H.Benders nog even luchtig gehakt van de hele Nederlandse literatuur, wat wil je nog meer!

Facebook
Twitter
LinkedIn