Hebben jullie al gehoord van Dorkverse?

Nooit eerder zag de mensheid een respiratorische verkoudheid die mid zomer grip krijgt op het lichaam. De oorsprong van deze verkoudheid is dan ook niet een natuurlijke. Het stellen van vragen is dan je beste bescherming: zodra bleek dat mijn vraag omtrent de vaccinatie niet beantwoord kon worden door ‘de experts’ wist ik genoeg: de simpele vraag: waarom is de oude vaccinatiewijze, waarin je het afweersysteem een stofje laat leren kennen – waarom voldoet die methode plots niet meer en moeten we de cellen een soort fabriekjes voor lichaamsvreemde spike-eiwitten maken met 1001 complicaties die daarbij horen? Er was letterlijk geen enkele persoon en geen enkele website die me daarop een redelijk antwoord had te bieden. Waarom? Waarom zo? Bij een snel muterende verkoudheid, nota bene. Waardoor die gefabriceerde spike eiwitten in no time achterhaald zijn.

Nee, aan zo’n experiment wou ik niet meedoen. En inmiddels lijkt het erop dat ik en Veer niet bevattelijk zijn voor deze luchtwegziekte, tenminste, we zijn al een aantal keren lang in de nabijheid van personen geweest die besmet zijn en raken zelf niet besmet. Het zou kunnen zijn dat dit is omdat het virus zich richt op de kenmerken van precies dat spike-proteine: wanneer je lichaam dat dan niet fabriceert ben je ook niet bevattelijk voor het virus.

Het zou echter ook kunnen dat het onze luchtweg-zuiveringsroutine is die ons beschermt. Ik kwam al een hele tijd geleden met een filosofie omtrent virussen: de gangbare wetenschap ziet snot als een beschermingsreactie van het lichaam. Dat is een radicaal foute theorie: snot is juist een beschermingsstrategie van het virus om broedplekken te scheppen waar zuurstof het virus niet kan afvoeren. Elke dag de luchtwegen oxyderen en door laten stromen is dus het devies, het beste middels Nadi Shodhana.

Daarnaast – en hier komt de Wim Hof methode van pas – de realisatie dat je afweer niet iets externs is waarop je moet zitten wachten. Je afweer, dat BEN jij.

Inmiddels blijkt uit een Israelisch onderzoek dat Covid geen hartonstekingen en hartproblemen veroorzaakt. Met andere woorden: die problemen worden louter door het ‘vaccin’ veroorzaakt.

Uit een grootschalige studie van Israëlische universiteiten onder 196.992 niet-gevaccineerde volwassenen bleek ‘geen toename van gevallen van myocarditis en pericarditis’ na besmetting met COVID. Het virus lijkt deze hartproblemen niet te veroorzaken.

https://bit.ly/3ux36AJ

Minister de Jonge: ‘Twee keuzes op termijn: of je laat je vaccineren of je wordt ziek’

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1108728533/minister-hugo-de-jonge-heeft-corona?fbclid=IwAR0f0-OpebApGALqdG9QNEVCfRyMa-qr3ajy6hvonzquBpJUtI1I_aQYPnI

Tuurlijk, Hugo.

Wat valt op als we een doorsnee pakken van het nieuws van gisteren?

’80÷ van het boerderijvlees en zuivel zit vol microplastic. Duizenden koffers op schiphol. Tuin zit vol teken.’ – zomaar een kleine doorsnede uit het nieuws.

Waarom staat daar ‘boerderijsvlees en zuivel’? Het is een eenvoudige maar erg belangrijke vraag.

Waarom staat er niet ‘supermarktvlees en zuivel’?

Omdat de baasjes niet willen dat jullie direct bij de boeren gaan kopen, daarom. En jullie baasjes zien ook al liever niet dat jullie in de tuin gaan zitten. En dat reizen moet ook maar eens afgelopen zijn. Hebben jullie al gehoord van de Metaverse?

* Geen teken
* Geen koffers
* Lekker makkelijk in een stoel aan het infuus van de supermarkt

Wie was ook alweer die man die in de USA alle landbouwgrond aan het opkopen was? Bill…ehm…hoe heet ie nou…die weldoener…die met geleende software steenrijk….en daarna de hele wereld spuitje geven en landbouwgrond opkopen…

Wat voor poëzie zou ik moeten schrijven om tot plastikbrein met verloren koffer en tuin vol teken door te dringen? Het is natuurlijk een retorische vraag. Wat ik in ‘waarover de piranha droomt in de limonadesloot’ beschrijf is in volle gang. Ik heb al van 4 mensen gehoord dat het boek opbeurend op ze weet werken en dat vind ik leuk om te horen. Jij hebt geen tijd het te lezen, al je tijd heb je nodig om tussen te schipperen tussen de chaos en de teken.

Dorkverse geen succes

Om dat Dorkverse in real time te renderen is zoveel energie nodig dat dit project alleen al de demise van de mensheid met een factor 100 zal versnellen. Dat is de werkelijkheid.

En ook werkelijkheid is dat 80% van het vlees en de zuivel vol microplastic zit. Veganist worden is
als je niet wilt sterven aan een hele pijnlijke ziekte geen overbodige luxe, inmiddels.

De kapitale fout om alle paddenstoelen uit het menselijk dieet te verwijderen en alle kruidenkennis
te vernietigen en op te stoken – bekend van De Big Pharma Poppengod Brigade – die fout dienen we vliegensvlug te herstellen: alle boerderijen omtoveren tot paddenstoelkwekerijen middels de Woudpartij.

Martijn Benders has published twenty-six books, eighteen of which are in Dutch. He has been named one of the greatest talents of his time by critics like Komrij and Gerbrandy. He has also written three philosophical works, one of which is in English about the Amanita Muscaria, the Fly Agaric. Publishing on the international stage of The Philosophical Salon, he has also gained international recognition as one of the most remarkable thinkers from the Netherlands.