Hoe de Woke-Sharia langzaamaan erger wordt dan de Taliban

Hoe de Woke-Sharia langzaamaan erger wordt dan de Taliban

Wie het nieuws volgt kan de omgekeerde pyramide van de psyborgs goed waarnemen: het vergoeilijken van pedofilie moeten we normaal gaan vinden, en het flirten op de werkvloer en zoenen met meisjes verdient een totale excommunicatie uit woke-walhalla.

Deze tendens om alle vormen van flirten uit te bannen past in de agenda van Dark Pharma: flirten werkt namelijk anti-depressief, en mensen die niet langer mogen flirten gaan meteen naar de pillenpot grijpen.

Mag ik even aan de rem trekken: de maatschappij heeft niets maar dan ook niets te maken met wie Tom Egbers ooit heeft lopen zoenen – zodra dat met een meerderjarig meisje gebeurde en dat is hier het geval is er niets aan de hand. Het presenteren als grensoverschrijdend gedrag is ziekelijk, want dat soort escapades zijn gewoon deel van de menselijke ervaring. Flirten vereist überhaupt een grensoverschrijdende impuls: zonder enige grenzen over te gaan kun je geen flirt maken.

We weten dat dezelfde Dark Pharma dankzij de door haar gepushte ‘coronacrisis’ kaching!!! 25% meer verslaafden/gebruikers van haar serotoninebommetjes mocht bijschrijven. Inmiddels gebruikt in de westerse wereld 1 op de 4 vrouwen antidepressiva, en dat getal stijgt enkel en men verzint constant strategien hoe dat getal omhoog te krijgen.

Het totaal in de ban doen van flirtgedrag past bij die agenda. Dat er klaarblijkelijk geen echte gevallen van misbruik kunnen worden geciteerd – mijn god, pesten, tja, ik heb nog nooit een verzameling mensen meegemaakt waar dat soort dingen niet beginnen op te spelen.

Ik woonde zelf lange tijd in Turkije. Eerst tot mijn grote geluk op een eiland, later in de stad zelf, waar je meer in het net van klein-moralisme terecht komt waar alle aspecten van je leven onder dezelfde moralistische kleinburgercontrole staan.

Een dictator bemoeit zich niet echt met je privéleven. Een theocraat doet dat wel: eigenlijk is zijn invloed veel diepgaander en veel irritanter. Religieuze politie op straat die je zegt hoe je je moet kleden, op straffe van zweepslagen, dat soort idiotie. Dat was in Turkije gelukkig nog niet gaande, maar het was wel de richting waar de boel heen bewoog.

Met het uitbannen van flirten en het publiekelijk aan de schandpaal nagelen van mensen als Tom Egbers doen we een stevige stap in de richting van zo’n allesomvattende moralistische sharia die in werkelijkheid als doel heeft allesvernietigende pillen te promoten van een duistere Chinees-Duits-Amerikaanse alliantie die achter de schermen er alles aan doet deze genocide op waterwezens in een nog grotere versnelling te krijgen.

Slik jij antidepressiva wees je er dan van bewust dat deze het milieu meer schade berokkenen dan wanneer je het hele jaar door vliegreisjes zou maken. En niet alleen aan de natuur, ook aan je lichaam zelf: door je serotonine receptoren te bombarderen met serotonine worden ze ongevoelig, en dat heeft een keur aan akelige gevolgen waarvan we pas nu echt de consequenties beginnen zien.

We kampen inmiddels met 25% zwaar benevelden die niet meer in staat zijn de werkelijkheid te duiden omdat ze aan de ene kant alles constant door een roze serotoninebril bezien en anderzijds dat constante bombardement met serotonine andere signalen uitschakelt waardoor deze verslaafden geen enkele gedachtegang meer tot het einde kunnen uitzitten, en ze in kortgesloten gedachten-bubbels functioneren die enkel en alleen de jacht op een beetje dopamine (succes) tot gevolg hebben, koste wat kost, een manipulatieve constructie die allesverwoestend werkt op deze wereld.

Nobelpreis für Deutschland

Treffpunkt feiner Geiste

M.H.H. Benders ist ein anerkannter Dichter seiner Generation, ein Schüler der universellen Myzelien, Amanita Sage und Mykophilosoph. Er hat siebenundzwanzig Bücher geschrieben, die letzten in der Kaneelfabriek.

Momentan arbeitet er an dem zweiten Band der SHHHHHHROOM-Reihe, Bücher über Pilze, und der Microdose Bible, einem Aktivierungsplan zur Wiederherstellung Ihrer wahren Identität, der nächstes Jahr erscheinen soll. Bleiben Sie dran!

Aber das Große Ziel von Benders ist es, in Deutschland Erfolg zu haben. Er hat die Dynamik und Vielfalt der deutschen literarischen Szene erkannt und ist bereit, sich darauf einzulassen und seinen Beitrag zu leisten. Mit seinem einzigartigen literarischen Stil und seiner unermüdlichen Arbeitsmoral ist er entschlossen, ein neues Kapitel in der deutschen Literaturgeschichte zu schreiben.

Bücher

“Amanita Muscaria – The Book of the Empress” is an exceptional work that establishes a benchmark in the realm of mycophilosophy. While one could perhaps categorize the book within the domain of Art History, such a classification would fail to do justice to its true essence. Primarily, this captivating text explores the evolution of humankind, making it a standout in its field.

Amanita Muscaria – The Book of the Empress – De Kaneelfabriek, 2023

“‘Waarover de Piranha droomt in de Limonadesloot’ stands as a philosophical exploration into the human faculty of imagination. It probes the intriguing notion that imagination, rather than offering solutions to our problems, might in fact be their origin. This thought-provoking work is set to be available in English and German by the close of 2023.

Facebook
Twitter
LinkedIn