Hokjesgeest installeert zich rond tienertijd

Hokjesgeest installeert zich rond tienertijd

Wie de lezing van dit meisje beluistert hoort een verhaal dat je erg vaak hoort: de ‘psychiatrische problemen’ begonnen in de vroege tienertijd, officieel natuurlijk de meest stressvolle tijd in een mensenleven, omdat je hele lichaam transformeert naar een andere staat.

Er is dus een gigantische stress. Maar luister eens goed: de ‘hallucinaties’ waarover dit meisje spreekt en die typerend zouden zijn voor het hokje schizofrenie – maar dat zijn toch allemaal beelden die ze uit films gepikt heeft?

Enorme stress > Angst > Enge Filmbeelden

En dan komt de scheidslijn: waar de gangbare ‘wetenschap’ deze ‘hallucinaties’ die in werkelijkheid gewoon beelden uit enge films zijn de ‘verklaring’ laat zijn voor een ‘ziektebeeld’ – haar hersenen zijn ziek *want* ze zien enge beelden die er niet ‘zouden moeten zijn’ – (hoezo niet? Enge beelden zien lijkt me bij gigastress een symptoom of uitlaatklep) – ergo, er wordt een ziekte gefabriceerd uit ‘kenmerken’ en als er maar genoeg mensen met zulke ‘kenmerken’ rondlopen krijg je helemaal vanzelf een bevestiging van de zogenaamde realiteitswaarde van je hokje.

Maar in werkelijkheid was dit gewoon een meisje dat enorm onder stress stond, en wiens lichaam beelden uit enge films oprakelde om te pogen die stress kwijt te raken.

Door het menselijk brein te torpederen met duizenden en duizenden hokjes (‘uit het hoofd leren’) wordt van een multi-dimensionele levende quantumcomputer (het brein) op den duur een slecht functionerend zakrekenmachientje gemaakt, dat enkel nog in staat is tot het eeuwig fabriceren van nieuwe hokjes zonder dat het ook maar nog grotere verbanden kan zien. Twintig jaar lang volstoppen met hokjes, onderwijs, levert halverwege wanneer het ‘tempo versnelt’ en het kinderlichaam begint puberen ‘probleemgevallen’ op die niet naadloos meedrijven met de kudde, en voor dat groepje mensen bestaan hokjes met bijpassende verslavende drugs die hun hersenen helemaal naar de knoppen helpen en de natuur via het drinkwater ook.

Stop met het drogeren van jonge mensen omdat ze niet ‘mee kunnen draaien’ met een krankzinnig systeem. Leer ze liever dat alles slechts een ‘verhaaltje’ is, dat die hokjes alleen realistisch worden als je erin begint geloven, als je ze gaat benadrukken.

Er zijn natuurlijk altijd mensen die beweren dat het niet handig is te stellen dat de slavendrijversgeest uit een andere dimensie afkomstig is, maar het punt is nu juist dat de menselijke hersenen van nature in staat zijn meerdere dimensies waar te nemen en dat de verkramping die zorgt voor maar 3 dimensies precies het resultaat is van het kweekprogramma van de parasiet. Wie normale hersenen met een geactiveerde DMT laag heeft zal 0.0 behoefte aan televisie hebben of andere centrale aansturing, en dus werden dit soort hersenfuncties al snel ‘hallucinaties’ voor de dienaren van de slavendrijversgeest. Je dient bang te zijn voor de eigen hersenen ipv bang geknecht te worden met een uitbuitend systeem.

Wat is de slavendrijversgeest? Dat is het soort geest die in parasitaire conditie leeft, dat wil zeggen, van de arbeid van andere mensen. Oorlog is bijvoorbeeld een bizarre uitvinding van deze parasiet: te lui om zelf op het land te werken, en dus het maar gaan stelen bij de buren. Een andere huidskleur, en hup je bent een product. De hokjesgeest. Een geest die opereert middels vinkjes en hokjes, een machinale geest die niet in staat is hogere verbanden waar te nemen.

Geld is een uitvinding van deze parasiet. En vermenigvuldiging, want door gebruik van rente is het overspoelen van deze planeet met mensen een doel op zichzelf geworden.

De volgende stap is deze gigantische mensenboerderij onder strikte controle brengen door ze de META-dimensie van mijnheer Suikerberg in te leiden, reizen is namelijk voortaan behouden voor de rijken onder ‘ecologische’ drogredenaties. En zo hebben ze wat ze willen hebben: een gigantische bio-boerderij vol lage energie genererende
angstige wezentjes die op digitale worteltjes jagen, die met slangetjes worden volgepompt recht uit de supermarkt. En voor wie dat niet bevalt zijn er altijd nog de verdovende middelen.

Nobelpreis für Deutschland

Treffpunkt feiner Geiste

M.H.H. Benders ist ein anerkannter Dichter seiner Generation, ein Schüler der universellen Myzelien, Amanita Sage und Mykophilosoph. Er hat siebenundzwanzig Bücher geschrieben, die letzten in der Kaneelfabriek.

Momentan arbeitet er an dem zweiten Band der SHHHHHHROOM-Reihe, Bücher über Pilze, und der Microdose Bible, einem Aktivierungsplan zur Wiederherstellung Ihrer wahren Identität, der nächstes Jahr erscheinen soll. Bleiben Sie dran!

Aber das Große Ziel von Benders ist es, in Deutschland Erfolg zu haben. Er hat die Dynamik und Vielfalt der deutschen literarischen Szene erkannt und ist bereit, sich darauf einzulassen und seinen Beitrag zu leisten. Mit seinem einzigartigen literarischen Stil und seiner unermüdlichen Arbeitsmoral ist er entschlossen, ein neues Kapitel in der deutschen Literaturgeschichte zu schreiben.

Bücher

“Amanita Muscaria – The Book of the Empress” is an exceptional work that establishes a benchmark in the realm of mycophilosophy. While one could perhaps categorize the book within the domain of Art History, such a classification would fail to do justice to its true essence. Primarily, this captivating text explores the evolution of humankind, making it a standout in its field.

Amanita Muscaria – The Book of the Empress – De Kaneelfabriek, 2023

“‘Waarover de Piranha droomt in de Limonadesloot’ stands as a philosophical exploration into the human faculty of imagination. It probes the intriguing notion that imagination, rather than offering solutions to our problems, might in fact be their origin. This thought-provoking work is set to be available in English and German by the close of 2023.

Facebook
Twitter
LinkedIn