Is de Radboud Universiteit een Psychopatenbolwerk?

Is de Radboud Universiteit een Psychopatenbolwerk?

Nadat onze vrienden van de pedofielensekte eergister weer met headlines in het nieuws waren wat betreft meer verholen kinderverkrachting onder toezicht van de wel heel snel heilig verklaarde Paus Johannes de Tweede zien we vandaag dat bij de Radboud Universiteit die directe banden onderhoud met dit Vaticaan ook de afdeling filosofie vergeven is van de psychopaten.

Lees: De symbiotische relatie tussen de psychopaat en de klucht

Ik zeg ook omdat de literatuur al minstens sinds 2007 last heeft van deze universiteit. Op volstrekt psychopatische wijze hebben hoogleraren van de faculteit zich in het bestuur van elke literaire prijs
genesteld en vervolgens benoemen ze zichzelf tot voorzittend jurylid, wat betekent dat zij de agenda van de vergadering bepalen. Dat is natuurlijk een keertje niet erg, maar als 6 jaar op rij Jeroen Dera in elke denkbare literaire jury de voorzitter is dan spreek je eenvoudigweg van een enorm gebrek aan fatsoen, een gigantische zelfoverschatting en een ronduit gevaarlijk neiging tot de psychopathie van de alleenheerschappij.

Het valt in Nederland schijnbaar niemand op. Maar dat is misschien ook zo omdat de heren die jurylidmaatschappen hebben dichtgetimmerd met geheimhoudingscontracten. Kan het nog psychopatischer?

Vandaag kwam er een verhaal in de media naar buiten dat de filosoof Fleur Jongepier te maken had met vervelend grensoverschrijdend gedrag, ditmaal in de faculteit filosofie. Ik ken het verhaal niet, maar ik nodig Fleur uit een licht te schijnen over de praktijken van deze ‘Universiteit’ die het Vaticaan nog altijd als een dependence van haar eigen ‘activiteiten’ ziet zonder dat daar al te veel protest over klinkt uit
de bestuursgelederen.

Lees het nieuws over Fleur Jongepier.

Als je het mij vraagt moet daar eens iemand flink met de heksenbezem door. Want iets is er helemaal niet in de haak, getuige dit andere nieuwsbericht: Het Vaticaan heeft de Radboud Universiteit nog niet uitgeschreven – Vox magazine (voxweb.nl)

Al vaker heb ik een lans gebroken voor het secularisme. Mensen moeten er op kunnen vertrouwen dat
de Universiteit geen speelbal is van een pedofielensekte. Wie graag dit ‘geloof’ aanhangt is daar natuurlijk vrij toe, maar een Moskee of een Chinese Geheime Dienst met Universitaire banden? Nee, ook dan heb je van de wetenschap helemaal geen kaas gegeten.

Secularisme. Ik vermoed dat veel mensen dat woord op moeten zoeken. Toch leerde mijn ervaringen in Turkije me dat het bepaald geen overbodige luxe is. Helaas is in Nederland nooit een serieus begin gemaakt met het installeren van een seculiere basis of een goede Trias Politica. Niet zo gek dus dat een sekte zo zijn gang kan gaan en er angstvallig voor zorgt dat verhalen in de doofpot blijven onder meer door bovenop de literatuur te zitten.

Nobelpreis für Deutschland

Treffpunkt feiner Geiste

M.H.H. Benders ist ein anerkannter Dichter seiner Generation, ein Schüler der universellen Myzelien, Amanita Sage und Mykophilosoph. Er hat siebenundzwanzig Bücher geschrieben, die letzten in der Kaneelfabriek.

Momentan arbeitet er an dem zweiten Band der SHHHHHHROOM-Reihe, Bücher über Pilze, und der Microdose Bible, einem Aktivierungsplan zur Wiederherstellung Ihrer wahren Identität, der nächstes Jahr erscheinen soll. Bleiben Sie dran!

Aber das Große Ziel von Benders ist es, in Deutschland Erfolg zu haben. Er hat die Dynamik und Vielfalt der deutschen literarischen Szene erkannt und ist bereit, sich darauf einzulassen und seinen Beitrag zu leisten. Mit seinem einzigartigen literarischen Stil und seiner unermüdlichen Arbeitsmoral ist er entschlossen, ein neues Kapitel in der deutschen Literaturgeschichte zu schreiben.

Bücher

“Amanita Muscaria – The Book of the Empress” is an exceptional work that establishes a benchmark in the realm of mycophilosophy. While one could perhaps categorize the book within the domain of Art History, such a classification would fail to do justice to its true essence. Primarily, this captivating text explores the evolution of humankind, making it a standout in its field.

Amanita Muscaria – The Book of the Empress – De Kaneelfabriek, 2023

“‘Waarover de Piranha droomt in de Limonadesloot’ stands as a philosophical exploration into the human faculty of imagination. It probes the intriguing notion that imagination, rather than offering solutions to our problems, might in fact be their origin. This thought-provoking work is set to be available in English and German by the close of 2023.

Facebook
Twitter
LinkedIn