Kinderen met mondkapjes in de klas

Het was een gekke dag gisteren, Immunoloog Carla Peeters kwam bij Blackbx bevestigen wat ik ook al veel langer zeg, dat mondkapjes verschrikkelijk ongezond zijn.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fblckbxnews%2Fvideos%2F3187297914836402%2F&show_text=false&width=560&t=0

Wat de ‘voorstanders’ van mondkapjes die met een test zwaaien waaruit een mager 2% voordeeltje zou blijken die mondkapjes hebben op de verspreiding van een onbekend virus er niet bij vermelden:

Dat bij dat onderzoek de rol van zuurstof op het lichaam totaal niet is meegenomen. Gewoon, genegeerd. Doet er niet toe. Maakt het uit.

Nepwetenschap, dus. Want uiteraard maakt dat wel een hele hoop uit. Wie zijn zuurstof opname en afvalstofverwerking verandert voor langere periodes krijgt te maken met een verzwakte weerstand, een keur aan chronische ziektes, bevattelijkheid voor longontstekingen en nog een hele rits andere bijwerkingen, en boven dat alles ook een grotere bevattelijkheid voor het coronavirus. Dommer dan dit kan je beleid niet worden. 

En het aan kinderen verplichten? Ben je nu helemaal niet goed meer bij je hoofd? De hele dag een mondkapje op in de klas? Dit is niets dan crimineel gedrag, en zo denkt de Immunoloog er dus ook over, die het bovendien ook nog eens heeft over de bacteriele ophopingen die ook alweer een hoop problemen veroorzaken. 

Big Pharma aan het roer, 15% meer depressies, 15% meer winst

Een droomgroei voor de aandeelhouders, met dank aan al die mensen die er geen probleem mee hebben kinderlevens kapot te maken met bizarre schijnlogica en pseudo-fascistische geldingsdrang richting een ontspoorde overheid. Het is echter niet per se immoreler dan het verstrekken van zwaarverslavende speed en benzo’s aan kleine kinderen, dus we herkennen hier weer de het watermerk van de parasiet, en dat die vooral in Nederland huist weet mij niet te verbazen. 

Eenstapdenkers aan het staatslijntje

In een nieuw stuk van Fabio Vighi duikt hij dieper in het waarom van deze ‘virale noodtoestand’ bezien vanuit de positie van de financiele wereld. Het zijn eigenlijk de enige stukken die ik las die echt de spijker op de kop slaan, maar waarschijnlijk niet te volgen voor onze eenstapsdenkers aan een staatslijntje:

The red pill or blue pill: controlled demolition of our society

Waarom kunnen mensen zoiets niet meer lezen en zijn ze slechts tot een korte, aangestuurde gedachtengang in staat? Het uitgebreide antwoord staat in mijn Piranhaboek, maar je hoeft deze mensen maar een moment te observeren om het antwoord te weten: bling, bling, bling, na het scanderen van hun oneliners zitten ze weer online dopaminevinkjes te scoren door kistjes te openen in overwegend chinese spelletjes.

Het zijn junkies, die door een kortgesloten dopamine-circuit enkel nog kunnen functioneren door constant vinkjes te scoren, en alles wat tussendoor komt beschouwen ze als een vervelende bijkomstigheid. 

De werkelijkheid kan wat hen betreft niet snel genoeg onklaar worden gemaakt.

Dat standpunt, hun echte standpunt, verhullen ze met 1 flinterdunne kopielaag met ‘sfandpunten’ die hen wordt aangereikt door de hive. 

Er komt dus geen denken aan te pas. Ze checken enkel, checken of iets bij de partijlijn past zodat ze zich weer aan hun verslaving kunnen overgeven.

Dat is een hele ernstige situatie

Zeker omdat een groot deel van hun geld richting China verdwijnt, waar ook de Big Pharma zijn aansturing heeft die via via onze regering weet aan te sturen. In 2019 werd het ANP, het Algemeen Nederlands Persbureau opgekocht door een aan Big Pharma gerelateerde ‘filantroop’ die een goede daad wou verrichten door een persbureau op te kopen. 

Maakt niet uit toch?  Allemaal gelul op een schermpje.

Breng eens in kaart hoeveel van je tijd je in dat schermpje zit te turen, en of dat rijmt met je idee dat dat een onechte wereld is. 

Je weet het antwoord zelf ook wel. Juist dat digitale is voor jou de echte wereld. En dat is een ernstige aandoening. 

Het betekent dat je verschrikkelijk makkelijk te manipuleren bent. Een kwaadaardige macht zou je met gemak zo je kinderen de hele dag ziekmakende mondkapjes kunnen laten opzetten, en je zou er niet eens met je ogen van knipperen. Een schimmig rapportje waarin ze beweren een 2% verbetering te halen als ze alles buiten beschouwing laten vind je al afdoende. Want je hebt beter te doen toch?

Liebe Deutsche Freunde,

In diesem Sommer werde ich mich etwas zurücklehnen und lediglich einige ältere Artikel überarbeiten, um am Jahresende mit einem neuen philosophischen Buch aufzuwarten. Schließlich muss Entspannung auch ihren Platz haben. Inzwischen besitze ich die Domain nobelpreisfurdeutschland.de und plane, darauf eine Website zu erstellen. Darüber hinaus beabsichtige ich, nach Kaldenkirchen umzuziehen, um meine Chancen auf den deutschen Nobelpreis zu erhöhen. Die Wichtigtuer, die sich in meiner Heimat in der Literatur verbarrikadiert haben, glauben, sie könnten mich aufgrund dieser Ambitionen lächerlich machen. Aber ich werde zeigen, dass durch harte Arbeit und Einsatz das alte Sprichwort immer noch gilt: Wo ein Wille ist, ist auch ein Weg..

Sollten Sie sich dazu entschließen, mir Kryptowährungen zu spenden, um mein Anliegen zu unterstützen (den Kampf gegen die Penner-Epidemie), so wäre Ihr Beitrag äußerst willkommen.

Ich bin auch als Schriftsteller und Dichter bekannt. Bis zum Jahr 2023 habe ich etwa 18 Bücher geschrieben. Viele davon sind kostenlos auf meiner Homepage erhältlich: Ich war nie ein großer Kapitalist und glaube, dass gute Poesie eine heilende Wirkung auf Menschen hat.

Zögern Sie nicht, mir eine Nachricht zu schreiben, wenn Sie mir etwas fragen möchten.