Kwakvlees? Kwikvlees? Kiloknaller?

Kwakvlees? Kwikvlees? Kiloknaller?

https://nos.nl/artikel/2291812-vvd-wil-studie-naar-celstraf-voor-oppikken-migranten-op-zee

In de julimaand van 2023 bereikte de politieke saga van Nederland haar zinderende hoogtepunt: het kabinet stortte in, en zo kwam een einde aan dertien jaren van een gedenkwaardig Psyborg-regime onder de leiding van Mark Rutte. Zoals het Psyborgs betaamt, leek hun afscheid geregisseerd vanuit een afgelegen commandopost: Rutte, tijdens een gemoedelijke bierproeverij met vrienden, werd getroffen door een epifanie, een helder moment van inzicht dat het tijd was voor een nieuwe koers in zijn leven. In zijn kielzog volgden andere sleutelfiguren van de coronacrisis, twee linkse partijen fuseerden, en plotseling kwam Frans Timmermans, de Klimaatpaus, terug uit Europa om het roer van het schip Nederland te nemen. Een zorgvuldig georkestreerd en vlekkeloos uitgevoerd politiek ballet.

Wat was de uiteindelijke genadeslag voor het kabinet? De media schonken er maar minimaal aandacht aan, maar een snelle blik op het web onthult dat de VVD plannen koesterde om het redden van asielzoekers uit zee strafbaar te stellen.

Ze hadden een wetsvoorstel voorbereid, waarin het redden van zeevluchtelingen als mensensmokkel zou worden aangemerkt, strafbaar met vier jaar gevangenisstraf. Een wet die specifiek gericht was op Nederland, omdat deze reddingsacties soms werden uitgevoerd door schepen onder Nederlandse vlag.

Het is een dieptepunt dat niet lager zou kunnen: Van Wijngaarden wist het nog een tandje erger te maken, door te beweren dat mensensmokkelaars deze vluchtelingen zouden merken met een GPS-tracker, om hen weer op te pikken als er geen redding zou plaatsvinden. Een scenario geboren uit kwaadaardige fantasie, een scenario dat nog nooit werkelijkheid werd, maar dat in het breinholodeck van de Psyborgs een soort morbide bevrediging schept.

Omdat deze mensen niet langer lijken te zijn uitgerust met menselijk gevoel of dit enkel nog ver onder de radar weet functioneren kunnen ze dit soort giftige toneelstukjes opvoeren: het lijkt als twee druppels water op de situaties die ontstonden tijdens de coronatijd, toen ‘de regels’ zo belangrijk waren dat geliefden niet bij het bed van hun stervende geliefde mochten komen staan, of ouden van dagen eenzaam moesten verpieteren om beschermd te worden tegen zichzelf, want schijnbaar hielp ‘de vaccinatie’ voor geen meter.

Let dus wel: Rutte vond dus dit afgrijselijke plan zo belangrijk dat hij er het hele kabinet op heeft laten vallen en zijn eigen politieke carrière aan de wilgen heeft gehangen.

Ofwel jullie maken het strafbaar voor de brandweer om mensen uit een brandend huis te redden, of ik kap ermee.

Wat zien we echter in de media voornamelijk? Zielige verhalen over bedreigde politici die door barbaren worden bedreigd, en geen krimp over bovenstaande, zelfs niet nu er een kabinet over wist vallen.

Het aankomende kabinet lijkt al aan de vergadertafel te zijn ontworpen: het zal een coalitie zijn van PVDA/GL – D66 – Build Back Boerenmijnheer (Monsanto).

En waarom wordt er zo weinig bericht over kweekvlees? Het lijkt erop dat dierenleed een inherent onderdeel is van de ridderlijke visie van de Grote Klimaatridders. Glyphosaat werd gisteren opnieuw goedgekeurd door de hele EU voor nog eens 15 jaar, en meteen daarna kondigde Frans Timmermans zijn nieuwe zegetocht aan. Een van de zeldzame spijtuitingen in de roemrijke loopbaan van deze Limburgse telg uit een priesterfamilie is dat hij de beëdiging van de Paus miste omdat Rutte zelf wilde gaan, ondanks zijn hervormde achtergrond, en dus dit katholieke hoogtepunt van Frans onder zijn neus wegkaapte.

Nee, niets over kweekvlees, wel allerlei ‘innovatieve’ initiatieven zoals krekelboerderijen, waarbij we opnieuw miljarden levende wezens mogen versnipperen om krekelmeel te produceren. Want stel je voor dat we broodjes zouden moeten eten waaraan niet deze genocidale energie kleeft.

Overal christenen, overal een lekker stukje vlees, en het lijkt van cruciaal belang dat dit vlees uit authentiek leed voortkomt, want zonder het kruisigen van levende wezens voelt de representatie gewoon niet echt genoeg.

Europa had een vuile zone nodig, en die werd al rond de kredietcrisis aan de vergadertafel ontworpen. Voor massaproductie en GMO’s was het huidige Europa te beschaafd: er moest een zone zijn waar men de smerige industrie kon dumpen, om vervolgens het opgesmukte vlees per vrachtwagen terug de EU in te rijden, waar ambtenaren groene vinkjes konden zetten en zichzelf als natuurredders konden presenteren.

Waarom geen kweekvlees? Dat zult u over vijftig jaar te weten komen, want het wegmoffelen van cruciale informatie is hier geen grensoverschrijdend gedrag, maar de norm. Staatsgeheim! En als de gigantische vleesfabrieken in Oekraïne oprijzen, nadat eerst de wapenhandel een paar jaar flink geld mocht binnenharken, en de christelijke familie hier met belastinggeld werd uitgekocht – ja, als die enorme kathedralen van wetteloos dierenleed naar de hemel reiken, dan weten we dat de missie geslaagd is: zoveel leed en trauma veroorzaken dat de markt voor onze verslavende pillen vanzelf moet groeien, en wie het conserveermiddel uit salami als redding verkoopt, kan jarenlang worden opgesloten.

80% christenen aan het roer, dat wordt weer veel SORRIE aanhoren over heksenverbrandingen van 400 jaar geleden. Sorrie, sorrie, hey sorrie he? Zo, nu weer het leger de wappies in kaart laten brengen.

En zo dendert het Derde Excuusrijk verder. Sorrie! Sorrie! Sorrie!

Het is altijd boeiend de reacties van de neocons op de gebeurtenissen in kaart te brengen. Waar Frans Timmermans de grote klimaatvijand is, is hij plotseling als bij toverslag wel de meest geschikte kandidaat voor Nederland:

Welkom, Minster-president Timmermans!

Minister President Timmermans

Nobelpreis für Deutschland

Treffpunkt feiner Geiste

M.H.H. Benders ist ein anerkannter Dichter seiner Generation, ein Schüler der universellen Myzelien, Amanita Sage und Mykophilosoph. Er hat siebenundzwanzig Bücher geschrieben, die letzten in der Kaneelfabriek.

Momentan arbeitet er an dem zweiten Band der SHHHHHHROOM-Reihe, Bücher über Pilze, und der Microdose Bible, einem Aktivierungsplan zur Wiederherstellung Ihrer wahren Identität, der nächstes Jahr erscheinen soll. Bleiben Sie dran!

Aber das Große Ziel von Benders ist es, in Deutschland Erfolg zu haben. Er hat die Dynamik und Vielfalt der deutschen literarischen Szene erkannt und ist bereit, sich darauf einzulassen und seinen Beitrag zu leisten. Mit seinem einzigartigen literarischen Stil und seiner unermüdlichen Arbeitsmoral ist er entschlossen, ein neues Kapitel in der deutschen Literaturgeschichte zu schreiben.

Bücher

“Amanita Muscaria – The Book of the Empress” is an exceptional work that establishes a benchmark in the realm of mycophilosophy. While one could perhaps categorize the book within the domain of Art History, such a classification would fail to do justice to its true essence. Primarily, this captivating text explores the evolution of humankind, making it a standout in its field.

Amanita Muscaria – The Book of the Empress – De Kaneelfabriek, 2023

“‘Waarover de Piranha droomt in de Limonadesloot’ stands as a philosophical exploration into the human faculty of imagination. It probes the intriguing notion that imagination, rather than offering solutions to our problems, might in fact be their origin. This thought-provoking work is set to be available in English and German by the close of 2023.

Facebook
Twitter
LinkedIn