Massahypnose

Massahypnose

In de vorige afleveringen leerden we dat het manipuleren van verwachtingen een van de kenmerken is van politieke hypnose. Vleesindustrie weer 4 jaar in het centrum van de macht, maar de burgers mogen tegen het klimaat vechten door van het gas af te gaan. Gasloze vleeseters gaan deze planeet dus redden, allemaal met een mooie VR bril op van mijnheer Suikerberg.

Gister bleek namelijk dat ons aller favoriete androïde massaal het facebookgeld wat hij verdiende heeft zitten pompen in ‘biohubs’, dat zijn centra vol biologische wetenschappers die naar eigen zeggen ook al erg effectief waren bij het bestrijden van corona.

Wat toevallig nou weer, alweer een cirkeltje dat mooi rond is. Hoe zorg je ervoor dat iedereen een VR bril opzet en niet meer naar buiten gaat? Een eeuwig gevaar. Hoe zorg je voor een eeuwig gevaar? Eerder poogde de predator het voor elkaar te krijgen met hekserij en ‘terrorisme’, maar beide waren slechts ten dele succesvol. Toen rond 2008 alle oorlogshavikken als Koch en Rumsfeld hun bloedgeld in Big Pharma staken kon je de bui al voelen hangen. Toen in 2019 een tussenpersoon van Big Pharma het ANP opkocht ook.

Daar zijn ze weer, de filantropen. De weldoeners die ons een betere wereld gaan opdringen via een Virtuele Reality Bril. Dat een internet dat helemaal gerenderd moet worden in 3D ongeveer 1000 keer meer energie gaat kosten en opslokken vertellen ze er natuurlijk niet bij. Haal nog maar wat meer bomen door de schredder, want van het gas mag de energie niet komen.

Een tijdje terug kondigde ik hier cynisch het einde van corona aan. Want die gemanipuleerde verkoudheid zou met een pil die 90% van de ziekenhuisopnames voorkomt toch snel passe zijn – dat was hij al lang en breed geweest als we ons niet als uilskuikens hadden gedragen. Juist door zo verkrampt in te grijpen bleek het virus juist niet richting mild te evolueren zoals verkoudheden altijd doen. Dat verkrampte ingrijpen is te begrijpen als je met een dodelijk virus van doen hebt waarvan je niet wilt dat het zich kan verspreiden. Maar dat is niet wat er bij Corona gaande was: men liet ruim een maand lang vliegtuigen af en aan vliegen naar Wuhan en begon pas verkrampt te doen toen het virus al overal zat en zulke verkramping zinloos was. Vechten tegen een verkoudheid met als wapen fictieve landgrenzen.

Goed, goed. De normalo ligt dus straks vet als blubber met een VR bril op en een slangetje in zijn arm dat rechtstreeks naar de voedingsfabriek loopt, en een robot verschoont zijn luier. Ondertussen is buiten de helft van de mensheid van pure armoede omgekomen – luister toch eens goed naar onze heldhaftige coronaridders. nog geen momentje klinkt er ook maar een greintje bewustzijn of empathie door voor het arme deel van de wereld, ze hebben nog nooit van een toeristenindustrie gehoord en hebben geen flauw benul hoeveel mensen voor hun brood afhankelijk zijn van zulke zaken. Kortom, de empathie ontbreekt volledig. Wat pas echt alarmerend is: dit zou zogenaamd LINKS moeten heten.

Wow, wat een brainfuck.

Nogmaals over dat filmpje van gister, ik post het nog een keer:

Mijn vraag is: wat zien we precies in deze video?

Je zult dan merken dat er eigenlijk maar twee antwoorden zijn. Het eerste is het typische predator-perspectief:

Antwoord: deze mensen worden gek.

Een ander perspectief is veel logischer:

Antwoord: deze mensen verliezen hun conditionering

En dat is uiteraard een conditionering waarin bepaalde machten flink hebben zitten investeren. Dat er een pil bestaat waarmee je binnen een paar minuten je volledige conditionering verliest is volstrekt wonderbaarlijk – normaal zou je met een levenslange worsteling misschien 20% van je conditionering ongedaan kunnen maken. Maar zie hier, floep,
in luttele minuten verandert een gevaarlijke militair in een vrolijke aap die zo weer de boom in klimt.

Goed. Stel je nu eens voor dat je een enorme blaaskaak bent die meent heel veel te weten en heel veel voor te stellen omdat hij bijvoorbeeld ooit een vinkje wist halen in een of andere overheidspyramide.

Zo’n gecultiveerde figuur wiens hele identiteit afhankelijk is van zijn conditionering – ja, zo’n blaaskaak denkt ‘gek’ te worden omdat zijn hele wereld instort als hij dat pilletje neemt. Maar die wereld bestaat helemaal niet en was altijd al een verkramping.

Een tijdje terug nam ik bijvoorbeeld psilocybine en ik merkte middenin de trip dat ik enorme behoefte had aan psytrance muziek.

Probleem is echter dat mijn dagelijkse identiteit een hekel heeft aan psytrance muziek.

Dat is toch een wonderlijk gegeven, dat je behoefte kunt hebben aan iets waar je normalerwijze een hekel aan hebt. Ik stond de hele middag in de zon uit mijn dak te gaan op psytrance, als vijftiger die zijn hele leven al beweerde een bloedhekel aan die muziek te hebben.

Ziedaar de kracht van dit soort substanties. Ze kunnen verkrampingen die wij kennen als een ‘identiteit’ ongedaan maken. Dat is omdat zulke ‘identiteiten’ eigenlijk helemaal geen realiteitswaarde hebben, zelfs de identiteiten
waar de predator mee schermt in je tienerjaren, toen je onzeker als je was enorme behoefte had aan een identiteit.

Daar stond hij, de grote filantroop, met een identiteitshokje en wat pilletjes.
En nu zit de wereld met gedrogeerde kuddes opgescheept die wel heel, heel netjes links binnen het vakje kleuren…

Nobelpreis für Deutschland

Treffpunkt feiner Geiste

M.H.H. Benders ist ein anerkannter Dichter seiner Generation, ein Schüler der universellen Myzelien, Amanita Sage und Mykophilosoph. Er hat siebenundzwanzig Bücher geschrieben, die letzten in der Kaneelfabriek.

Momentan arbeitet er an dem zweiten Band der SHHHHHHROOM-Reihe, Bücher über Pilze, und der Microdose Bible, einem Aktivierungsplan zur Wiederherstellung Ihrer wahren Identität, der nächstes Jahr erscheinen soll. Bleiben Sie dran!

Aber das Große Ziel von Benders ist es, in Deutschland Erfolg zu haben. Er hat die Dynamik und Vielfalt der deutschen literarischen Szene erkannt und ist bereit, sich darauf einzulassen und seinen Beitrag zu leisten. Mit seinem einzigartigen literarischen Stil und seiner unermüdlichen Arbeitsmoral ist er entschlossen, ein neues Kapitel in der deutschen Literaturgeschichte zu schreiben.

Bücher

“Amanita Muscaria – The Book of the Empress” is an exceptional work that establishes a benchmark in the realm of mycophilosophy. While one could perhaps categorize the book within the domain of Art History, such a classification would fail to do justice to its true essence. Primarily, this captivating text explores the evolution of humankind, making it a standout in its field.

Amanita Muscaria – The Book of the Empress – De Kaneelfabriek, 2023

“‘Waarover de Piranha droomt in de Limonadesloot’ stands as a philosophical exploration into the human faculty of imagination. It probes the intriguing notion that imagination, rather than offering solutions to our problems, might in fact be their origin. This thought-provoking work is set to be available in English and German by the close of 2023.

Facebook
Twitter
LinkedIn