Mensen die mijn boek niet kochten

Dit is Ellen. Ellen heeft geen interesse in de beste dichters of de beste muzikanten van haar tijd. Nou en, ga ergens anders bedelen. Ellen is mooi. Alles wat interessant is komt vanzelf op haar pad. Ze leest toch sociale media om bij te blijven? Straks is Ellen dood. En dan heeft ze nooit het beste gezien, gevoeld, gedacht of geroken. Maar dat maakt niet uit. Het is toch de apocalypse, wat maakt het uit.

Wie is dit? Henk van der Waal. Heeft een leuke ICT baan bij de semi-overheid. Henk gaf 5000 euro in 2021 uit aan bling-kistjes in chinese spelletjes – zijn die chinees? Oh dat wist ie niet. Stemmen met je portemonnee. Henk identificeert als een D66. Slimme technologie, daar gaat het allemaal om. Henk kocht voor het laatst een boek toen hij 16 was. Van O Kolle Wa? Nooit van gehoord. Geef mij maar slimme technologie, bling bling zegt Henk. Stemmen met je portemonnee, kan dat niet digitaler, zegt Henk!

Mijn grote voorbeeld Pechthold maakt het rijbewijs veiliger voor de Nederlanders

Dit is Julie de Winter. Ze post de hele dag foto’s van haar lichaam op instagram om bezoekers te lokken naar producten. Ze heeft een vreselijke hekel aan de patriarchie en seksisme, het wordt tijd dat vrouwen de boel gaan bepalen! Haar favoriete serie is Game of Thrones vooral Jon Snow good lord wat een lekker ding tenminste niet zo’n hoerenloper als die dwerg. Dat bijna alle vrouwen hoeren zijn in Game of Thrones is maatschappijkritiek waarover Julie met haar lichaam ironisch commentaar levert op instagram. Julie heeft ADHD dus boekenlezen is er niet bij maar als ze leest zou het van een vrouw zijn en zeker niet zo’n dikke witte man niet eens een lekker ding

M.H.H.Benders is a 'opperhoofd' (chief) that took an unfortunate turn flying through the cosmos and ended up in an industrial psyborg zone at the north sea where no one gives a shit about poetry or philosophy or magic but they love datacenters and corona rules and other psyborg hobbies.