Mijn liefhebberijtjes

Behalve mijn beroepsmatige bezigheden van het schrijverschap en het Sage zijn voor de Oerbossen met de Woudpartij heb ik natuurlijk ook liefhebberijtjes. Klik op onderstaande links om meer over deze liefhebberij te weten te komen.

Ontbijten

In het land van de Ontbijtkoningen (Anderen noemen het: Turkije) leerde ik dat het belangrijkste deel van de dag het ontbijt is. Ook leerde ik dat Martinus Benders was opgevoed met een doorsneeontbij, met een rijtjeshuisontbijt, en dus maakte ik van echt ontbijten een nieuwe liefhebberij. Gaandeweg ben ik dit een powerontbijt gaan noemen.

Lees meer over het powerontbijt

Parfum

De meeste mannen geven niets om parfum of zijn al snel tevreden met een of ander muskusgeurtje. Voor mij is parfum een hele mooie liefhebberij. Ik hou van parfumflesjes, van mooi design, van uitgekiende geuren die de perfecte balans weten raken. De juist toon is al snel de juiste tonal ­čÖé

Lees meer over van welke geuren ik hou:

Het Kruidenbad

Baden is een van de fijnste bezigheden van de mens en in al zijn fijnheid is het ook een van de meest gezonde bezigheden, als je het tenminste op de juiste manier doet. Ik schiep 50 verschillende kruidenbaden en experimenteerde er jarenlang mee als liefhebberij en als badmeester van Mary’s Blessing.

Ademen

Ik ben een beoefenaar van diverse ademtechnieken. Ook doe ik koudwaterzwemmen in de Wim Hof traditie en ben ik groot fan van de Nadi Shodhana techniek.

Liebe Deutsche Freunde,

In diesem Sommer werde ich mich etwas zur├╝cklehnen und lediglich einige ├Ąltere Artikel ├╝berarbeiten, um am Jahresende mit einem neuen philosophischen Buch aufzuwarten. Schlie├člich muss Entspannung auch ihren Platz haben. Inzwischen besitze ich die Domain nobelpreisfurdeutschland.de und plane, darauf eine Website zu erstellen. Dar├╝ber hinaus beabsichtige ich, nach Kaldenkirchen umzuziehen, um meine Chancen auf den deutschen Nobelpreis zu erh├Âhen. Die Wichtigtuer, die sich in meiner Heimat in der Literatur verbarrikadiert haben, glauben, sie k├Ânnten mich aufgrund dieser Ambitionen l├Ącherlich machen. Aber ich werde zeigen, dass durch harte Arbeit und Einsatz das alte Sprichwort immer noch gilt: Wo ein Wille ist, ist auch ein Weg..

Sollten Sie sich dazu entschlie├čen, mir Kryptow├Ąhrungen zu spenden, um mein Anliegen zu unterst├╝tzen (den Kampf gegen die Penner-Epidemie), so w├Ąre Ihr Beitrag ├Ąu├čerst willkommen.

Ich bin auch als Schriftsteller und Dichter bekannt. Bis zum Jahr 2023 habe ich etwa 18 B├╝cher geschrieben. Viele davon sind kostenlos auf meiner Homepage erh├Ąltlich: Ich war nie ein gro├čer Kapitalist und glaube, dass gute Poesie eine heilende Wirkung auf Menschen hat.

Z├Âgern Sie nicht, mir eine Nachricht zu schreiben, wenn Sie mir etwas fragen m├Âchten.