Mijn liefhebberijtjes

Behalve mijn beroepsmatige bezigheden van het schrijverschap en het Sage zijn voor de Oerbossen met de Woudpartij heb ik natuurlijk ook liefhebberijtjes. Klik op onderstaande links om meer over deze liefhebberij te weten te komen.

Ontbijten

In het land van de Ontbijtkoningen (Anderen noemen het: Turkije) leerde ik dat het belangrijkste deel van de dag het ontbijt is. Ook leerde ik dat Martinus Benders was opgevoed met een doorsneeontbij, met een rijtjeshuisontbijt, en dus maakte ik van echt ontbijten een nieuwe liefhebberij. Gaandeweg ben ik dit een powerontbijt gaan noemen.

Lees meer over het powerontbijt

Parfum

De meeste mannen geven niets om parfum of zijn al snel tevreden met een of ander muskusgeurtje. Voor mij is parfum een hele mooie liefhebberij. Ik hou van parfumflesjes, van mooi design, van uitgekiende geuren die de perfecte balans weten raken. De juist toon is al snel de juiste tonal 🙂

Lees meer over van welke geuren ik hou:

Het Kruidenbad

Baden is een van de fijnste bezigheden van de mens en in al zijn fijnheid is het ook een van de meest gezonde bezigheden, als je het tenminste op de juiste manier doet. Ik schiep 50 verschillende kruidenbaden en experimenteerde er jarenlang mee als liefhebberij en als badmeester van Mary’s Blessing.

Ademen

Ik ben een beoefenaar van diverse ademtechnieken. Ook doe ik koudwaterzwemmen in de Wim Hof traditie en ben ik groot fan van de Nadi Shodhana techniek.


Known as Xee-PArX SHKLot FAKRK I was minding my own business s a benovalent(1) ruler over an autonomous but relevant section of the Gamma-tertia quadrant of a galaxy, when an interdimensional hackhole zapped me into this dimension, where I have to deal with 'humans' who talk about 'reptiles' and 'lizards' and they have not got the faintest clue what they are talking about. It does not sound very inclusive at all!

The identity M.H.H. Benders is a most recognised poet of his generation, a student of the universal mycelia,  Amanita Sage and party leader of the Dutch 'Woudpartij'. He wrote sixteen books, the last ones at the Kaneelfabriek (Cinnamon Factory). He is currently working on 'SHHHHHHROOM a book on mushrooms and the Microdose Bible, which is an activation plan to restore your true identity coming next year. Keep in touch! But only if we do it first.

(1) not a typo! These humans have never even SEEN the mercy of a supernova.