Panta Rhei Na – de echte Heraclitos

Panta Rhei Na – de echte Heraclitos

‘Everything flows’ – de slogan
Phanta Rei heeft dezelfde origine als de naam van de paddenstoel
.

Het is de nog wat sterkere broer van de waardstoel, die de vervaarlijke naam ‘Pantherina’ kreeg
en die ongeveer 5 keer zo sterk is als de waardstoel (Amanita Muscaria) zelf.

‘Everything flows’ is dan ook het motto van het Energetische Universum, dat je enkel kunt ervaren door je aandacht los te wrikken uit het gevang waar duistere machten het in gekweekt hebben. De hersenen van de mens zijn van oorsprong multidimensionale quantum-computers, maar door eentonige voeding waaruit alle paddenstoelen zijn verwijderd kweekte een ongure macht een menssoort die niet langer in staat is de andere dimensies waar te nemen, en tot zijn dood gaat zitten wachten ‘om de waarheid te zien’. Leef je in een ‘vast universum’ met ‘drie roestige ijzeren dimensies’ dan wees Herrenklietus je op de formule waarmee je dit om kunt keren: de zon is zo breed als je voet. Na het consumeren van deze
paddenstoel vormt de werkelijkheid om tot een vloeibare droom.

Als dat wat wij ‘werkelijkheid’ noemen een droom is, wat is dan de wetenschap? Dat is de kunst om precies iets te kunnen duiden in een droom. Maar dat is volstrekte lariekoek als het een droom betreft – en ziedaar het echte conflictpunt met mensen die ‘alles willen houden zoals het is’ – lees: verknipte, bevroren verhoudingen in stand houden. Het kwaad.

Twee gezichtspunten dus. In het eerste is de aandacht het middelpunt, aandacht die tussen werelden en dimensies kan bewegen. Die werelden of dimensies kunnen echt zijn of onecht – in de tolteekse en herikuttaanse filosofie doet de echtheid niet ter zake of beter gezegd: alles wordt er als even echt behandeld. Fanta Ree!

De westerse ‘filosofie’ echter gaat van een heel ander uitgangspunt uit: dat ‘denken’ centraal staat, en dat ‘denken’ vind plaats in een soort machine in je kop. Hoe kwam die machine in je kop? Die is er tijdens je schooltijd in geïnstalleerd. En de verkramping van drie dimensies is de enige echte, de rest zijn allemaal waandenkbeelden en hallucinaties. Het westerse wereldbeeld, dus.

Nietzsche zag helemaal niets in dat Westerse wereldbeeld – hij had koesterde er de grootst mogelijke minachting voor. Wat hem betreft waren de laatste filosofen die van het oude Griekenland – toen grootheid nog een waarde was, en niet het eindeloos ratelen van machinale logica.

Waarom is dit actueel? Nou, omdat de manipulaties die ooit werden gedaan om van de mens geen paddenstoeleneter maar een vlees en holle calorieëneter te maken precies nu echt laten zien hoe we het verkeerde pad op zijn gegaan. Ken jij 5 miljoen verschillende smaken vlees? Nee, dat ken je niet.
Paddenstoelen kweken zichzelf. Je hoeft ze alleen te plukken. Ze hebben geen ‘grootgrondbezitters’ nodig, ze zijn dankbaar als je ze plukt, ze veroorzaken geen enkele stikstof en zijn dus perfect als voeding en medicijn.

Wie in het energetische universum leeft weet dat de enorme bioindustrie met misselijke genocide en dierenmishandeling zorgt voor enorme zwarte gaten in de energetische velden, waar wezens op af komen die van zulke ellendige energie leven. Parasieten, demonische parasieten, die van ellende leven en er alles aan zullen doen de mensheid steeds tot ellende te leiden. In The Active Side of Infinity beschrijft Carlos Castaneda ze als volgt:

Lees: The Flyers

Gister zag ik allerlei jubelkreten op het NOS journaal. Remkes had een superheldenrapport geschreven! Alles verloopt volgens plan. De belastingbetaler kan deze dierenbeulen uitkopen, en die kunnen vervolgens dezelfde bedrijven weer in de Ukraine op gaan bouwen om van daaruit nog meer viezigheid
en onrecht over de wereld uit te storten. Een oplichtersplan, zoals Lubach het hier uit de doeken doet:

Met de panterina moet je overigens voorzichtig doen. Ik at ooit een half hoedje en dat leverde toch wel een vrij stevige buikpijn op. Je kunt je dus beter beperken tot de zwakkere Waardstoel, kijk eens wat een prachtige wiskundige vortex op het exemplaar dat ik zojuist geplukt heb:

Elk jaar brengen we miljoenen en miljoenen levende wezens in zinloze genocides om zeep omdat ze
een griepje hebben en levende wezens niet het recht hebben ziek te zijn zonder daar een doodvonnis voor te krijgen. Ruimen heet het eufemisme. Honderduizenden dieren door de papierversnipperaar. Waarom? Omdat die dieren anders ‘onverkoopbaar’ zouden zijn. Het grootste flutargument dat je
zou kunnen verzinnen…kwaadaardig.

En dat zijn dan de klimaat en natuurvrienden. Het soort henkies die een bos gaan omspitten om het meer op het oerbos van de ansichtkaartjes te doen lijken. De beheerders. Waarom denken jullie dat de vleesindustrie en het christendom middels het CDA zo onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn? Het meest bespottelijke is nog wel dat die mensen menen dat ze na hun dood beloond gaan worden voor de zwarte gaten die ze in de energetische velden hebben gemaakt. Nou, opgezogen zullen ze zeker worden om hun meester te ontmoeten, daar midden in dat pikzwarte gat.

Martinus 07-10-2022

Nobelpreis für Deutschland

Treffpunkt feiner Geiste

M.H.H. Benders ist ein anerkannter Dichter seiner Generation, ein Schüler der universellen Myzelien, Amanita Sage und Mykophilosoph. Er hat siebenundzwanzig Bücher geschrieben, die letzten in der Kaneelfabriek.

Momentan arbeitet er an dem zweiten Band der SHHHHHHROOM-Reihe, Bücher über Pilze, und der Microdose Bible, einem Aktivierungsplan zur Wiederherstellung Ihrer wahren Identität, der nächstes Jahr erscheinen soll. Bleiben Sie dran!

Aber das Große Ziel von Benders ist es, in Deutschland Erfolg zu haben. Er hat die Dynamik und Vielfalt der deutschen literarischen Szene erkannt und ist bereit, sich darauf einzulassen und seinen Beitrag zu leisten. Mit seinem einzigartigen literarischen Stil und seiner unermüdlichen Arbeitsmoral ist er entschlossen, ein neues Kapitel in der deutschen Literaturgeschichte zu schreiben.

Bücher

“Amanita Muscaria – The Book of the Empress” is an exceptional work that establishes a benchmark in the realm of mycophilosophy. While one could perhaps categorize the book within the domain of Art History, such a classification would fail to do justice to its true essence. Primarily, this captivating text explores the evolution of humankind, making it a standout in its field.

Amanita Muscaria – The Book of the Empress – De Kaneelfabriek, 2023

“‘Waarover de Piranha droomt in de Limonadesloot’ stands as a philosophical exploration into the human faculty of imagination. It probes the intriguing notion that imagination, rather than offering solutions to our problems, might in fact be their origin. This thought-provoking work is set to be available in English and German by the close of 2023.

Facebook
Twitter
LinkedIn