Reptiliaanse woke-inclusiviteit

Reptiliaanse woke-inclusiviteit

Laat ik dan omdat ik zo vroeg wakker ben even het een en ander schrijven over gnostische en tolteekse perspectieven en waarom die niet te verwarren zijn met een paranoïde wereldbeeld.

Om meteen het kernargument te geven: in het Tolteekse wereldbeeld is het ‘reptiel’ nooit ‘de ander’ en dat gaat ook op voor het Gnostische wereldbeeld. Je kunt dus niet stellen dat bepaalde mensen reptielen zouden zijn en jij niet. In het Tolteekse wereldbeeld zijn David Icke en Thierry Baudet evengoed reptielen, alsmede ieder ander wezen op deze planeet. Wat die oude Mexicaanse zieners bedoelden met ‘iets reptielachtigs dat onze dimensie wist penetreren’ heeft invloed op iedereen, net zoals een Demiurg invloed op iedereen zou hebben omdat hij deze werkelijkheid geschapen heeft. Wat heerlijk woke dus – een stukje ware inclusiviteit.

Wie dus rondtoetert dat bepaalde mensen reptielen zijn die bestreden dienen worden maakt wel degelijk gebruik van een gevaarlijk narratief. Het is geen narratief dat hoort bij de filosofie van de gnostici of de azteken/tolteken. In deze geloofssystemen dien je jezelf te bevrijden van de parasitaire machten, een bijna godsonmogelijke taak omdat wat ik ‘de psyborg’ noem, een psychologische hersenconfiguratie universeel is en je er een soort co-dependent relatie mee hebt waar je het voorlopig mee zult moeten doen. Je er compleet van verlossen – als het mogelijk is dan is het een titanenklus.

Nee, dit is toch allemaal weer die omgekeerde piramide – een gesjeesde sportverslaggever, een simpel vijandsbeeld – en wat het dan nog extra ingewikkeld maakt is dat er ook wel degelijk een soort vijand bestaat die de mensheid in de tang heeft, maar omdat deze niet-organisch van oorsprong is is hij volslagen amorph – hij adopteert bepaalde identiteiten, maar laat die net zo makkelijk weer los. Daarom juist is het zo lastig te bevechten – ze doen alsof ze christenen zijn, of nazi’s, of communisten, of welke andere verderfelijke ideologie ook. Wie het energetische universum kan waarnemen ziet echter dat deze mensen aangestuurd worden door schaduwachtige entiteiten die de Tolteken ‘flyers’ noemen.

En zie – je zit alweer gevaarlijk dicht bij een paranoïde wereldbeeld.

Mede om die reden is het pad van de Gnosticus of Tolteekse krijger behoorlijk ingewikkeld. Een van de meest belangrijke realisaties is dat je dingen niet langer persoonlijk neemt,. juist omdat je beseft dat mensen aangestuurd worden door inorganische wezens.

Dat mensen die enkel in deze 4 dimensies geloven en de rest tot ‘hallucinatie’ betitelden niet aan dit wereldbeeld willen is enkel volstrekt logisch. Het zal er je leven niet eenvoudiger op maken als er veel meer dimensies bestaan en die ook nog eens een predatorische rol kunnen gaan spelen. Je krijgt dan een soort transdimensionaal Men in Black, mijn hemel, wat ingewikkeld allemaal.

Al met al ben ik dus geen fan van de reptielentheorie. Dat is ook precies de reden dat ik de term psyborg verzon, dat dekt veel beter de lading van waarmee je te maken hebt. Een wezen dat steeds in de hive mind gaat checken of iets waar is. Klopt dat wel? Even googelen. Tja, als je je waarheidsvinding uitbesteed aan Big Tech dan speel je natuurlijk niet enkel met vuur. Dit reptiel gaat even weer verder schrijven aan zijn nieuwe reptielenbundel.

ReMartinus

Nobelpreis für Deutschland

Treffpunkt feiner Geiste

M.H.H. Benders ist ein anerkannter Dichter seiner Generation, ein Schüler der universellen Myzelien, Amanita Sage und Mykophilosoph. Er hat siebenundzwanzig Bücher geschrieben, die letzten in der Kaneelfabriek.

Momentan arbeitet er an dem zweiten Band der SHHHHHHROOM-Reihe, Bücher über Pilze, und der Microdose Bible, einem Aktivierungsplan zur Wiederherstellung Ihrer wahren Identität, der nächstes Jahr erscheinen soll. Bleiben Sie dran!

Aber das Große Ziel von Benders ist es, in Deutschland Erfolg zu haben. Er hat die Dynamik und Vielfalt der deutschen literarischen Szene erkannt und ist bereit, sich darauf einzulassen und seinen Beitrag zu leisten. Mit seinem einzigartigen literarischen Stil und seiner unermüdlichen Arbeitsmoral ist er entschlossen, ein neues Kapitel in der deutschen Literaturgeschichte zu schreiben.

Bücher

“Amanita Muscaria – The Book of the Empress” is an exceptional work that establishes a benchmark in the realm of mycophilosophy. While one could perhaps categorize the book within the domain of Art History, such a classification would fail to do justice to its true essence. Primarily, this captivating text explores the evolution of humankind, making it a standout in its field.

Amanita Muscaria – The Book of the Empress – De Kaneelfabriek, 2023

“‘Waarover de Piranha droomt in de Limonadesloot’ stands as a philosophical exploration into the human faculty of imagination. It probes the intriguing notion that imagination, rather than offering solutions to our problems, might in fact be their origin. This thought-provoking work is set to be available in English and German by the close of 2023.

Facebook
Twitter
LinkedIn