Het plaatje is duidelijk

Wat vooraf ging: al in februari 2020 registreerde men bij de overheid allerlei coronadomeinen. Vervolgens liet men vliegtuigen uit Wuhan een maand lang doorvliegen tot het virus overal zat, en toen begon men met lockdowns, alsof het zaaks is een verkoudheidsvirus te stoppen met verspreiden als het al overal aanwezig is.

Was dit echt een dodelijke pandemie geweest dan had jij nu minstens 40 tot 60 mensen gekend die aan corona zijn overleden. Die ken je niet, je kent er 1, 2 of 3 zoals bijna alle mensen. Gewoon iets wat zich laat vergelijken met een hele zware griepgolf dus, en zeker geen reden grenzen en bedrijven op slot te gooien.

Daar zit dus iets anders achter. Arts Jan B. Hommel is een van de mensen die echt een lintje zou moeten krijgen voor het goede werk dat hij doet om te ontrafelen wie er achter deze gigabak aan misleiding zitten:

Lees de doemdenkers van dienst

Dat de banden met WEF en Bill Gates met de neocons innig zijn mag inmiddels duidelijk zijn. Maar toch zijn de analyses van Hoogleraar kritische theorie Fabio Vighi nog een stuk beter:

Lees systematic collapse and pandemic simulation: https://thephilosophicalsalon.com/a-self-fulfilling-prophecy-systemic-collapse-and-pandemic-simulation/

Lees the central bankers long covid: https://thephilosophicalsalon.com/the-central-bankers-long-covid-emergency-noise-and-conspiracys-best-kept-secret/

Het is een coverup dus voor een nog veel grotere crisis dan er in 2008 was. Door alles steeds in lockdown te gooien hoeft men geen kredieten meer te verstrekken en kan men de boel geleidelijk detoneren.

Echte experts als Geert van den Bossche waarschuwen al de hele crisis dat massavaccinatie een heel slecht idee is:

Kijk naar de argumentatie

Ik heb laatst mijn argumentatie online gezet waarom ik geen ‘vaccin’ heb genomen. Dat was een rationele afweging en ik heb een uitnodiging gedaan aan voorstanders kenbaar te maken wat er precies aan mijn redenatie zou schorten. Er kwam welgeteld 1 reactie, terwijl het artikel toch 250 keer werd gelezen. Die reactie was iets in de trant van ‘nou doe mij toch maar een vaccinatie beter dan niet vaccineren’. Maar daarover gaat de discussie helemaal niet. De discussie gaat over de vraag wat er precies mis is met enkel de kwetsbaren vaccineren. Juist dat heeft nog niemand me kunnen uitleggen.

En zo lang niemand je dat naar behoren uit kan leggen is er iets mis, en stellen we beter een commissie samen vol mensen als Fabio Vighi en Jan B. Hommel om te onderzoeken hoe dit alles zo verschrikkelijk mis kon gaan.

Een van de verbeteringen die ik alvast aan deze nu nog denkbeeldige commissie vol intelligentia voorleg is dat het OM in de nieuwe opzet niet langer een organisatie is die wordt aangestuurd door de politiek. Het wordt tijd voor echt onafhankelijke rechtspraak. Pas dan kan de burger rekenen op een glimp van rechtvaardigheid…