U bent niet ‘gevaccineerd’

U bent niet ‘gevaccineerd’

Ik ben van mening dat de term ‘vaccin’ en ‘gevaccineerd’ gereserveerd dienen worden voor substanties die je 1 maal neemt en je de rest van je leven beschermen. Dat doet deze prik niet. Wie er dus ‘gevaccineerd’ is of niet heb je geen flauw benul van. (1) Juist daarom zijn al die malle systeempjes zo idioot en zo kinderachtig. Je weet niet hoe lang het beschermt, je weet niet hoe goed het beschermt en waartegen, en je gaat systeempjes bouwen om te ‘meten’ wie er wel en niet ergens binnen mogen als ‘bestrijding’ van een verkoudheid, alsof je die ooit uit zult kunnen roeien. Wat een armoede.

En er is toch allang een medicijn, begreep ik? Eentje die 95% van de ziekenhuisopnames zou voorkomen? Waarom dat geklooi met pasjes als dat medicijn bestaat?

Oh, het is nog niet goedgekeurd? Maar het gaat toch om een noodsituatie begreep ik? Waarom moet dat ‘vaccin’ eerst
bij zoveel mogelijk mensen worden gesleten en mag dan het medicijn pas op de markt? Dat ziet er verdacht veel als een marketingcampagne uit, een slimme campagne, maar wel een ten koste van een heleboel levens.

Nee, een pepermuntje kan helpen tegen de maagpijn, maar een vaccin tegen maagpijn is een pepermuntje niet. Nee, ik ben geen ‘antivaxxxer’, integendeel, ik vind het vaccin een uitstekende uitvinding, maar juist om die reden dient de term precies en vakkundig en niet commercieel te worden toegepast.

Niet voor prikjes tegen de griep of tegen corona-verkoudheden. Wie zulke prikjes wil halen mag dat helemaal zelf weten, u mag de fabrikant op zijn woord geloven, hoewel hij geen enkele verantwoording voor het middel neemt.

Maar alstublieft, noemt u uzelf toch niet ‘Een gevaccineerde.’ En maak geen grafiekjes over ‘gevacinneerden’ versus
‘ongevaccineerden’ op basis van…ja daar hebben we ze weer. Op basis van vinkjes.

(1) Immers, je weet niet bij wie het nog werkt, zelfs als een gemiddelde zou kloppen voor een andere variant zegt dat absoluut niets over jouw persoonlijke afweer en bescherming, etc etc, er zijn zoveel variabelen dat het netto resultaat nepwetenschap genoemd dient worden. Er is geen vaccin. Er is een prik die heel tijdelijk kan beschermen, en er is een medicijn dat vreemd traag de markt op komt terwijl men maar doorzeurt over 1984 achtige maatregelen. Zombies!

By their shhhroom shall ye know them

M.H.H. Benders is a most recognised poet of his generation, a student of the universal mycelia,  Amanita Sage and mycophilosopher. He wrote sixteen books, the last ones at the Kaneelfabriek (Cinnamon Factory). He is currently working on ‘SHHHHHHROOM a book on mushrooms and the Microdose Bible, which is an activation plan to restore your true identity coming next year. Keep in touch!

Some Teachings:

Some recent posts:

Facebook
Twitter
LinkedIn