Werelddichter sterft en wetenschapsvrienden zwijgen

Werelddichter sterft en wetenschapsvrienden zwijgen

Waar zijn al die vrienden van de wetenschap toch plots gebleven? Een half jaar geleden was het nog ongelofelijk belangrijk dat er een vaccinatiegraad van 90% zou worden gehaald, zo belangrijk zelfs dat allerlei grondrechten met de voeten mochten worden getreden. Waar zijn die mensen nu? Hallo? Doet de vaccinatiegraad plots niet meer ter zake? Maar dit was toch een gevaarlijke ziekte? Hij heeft nog altijd de A status, hoor. Hoe eigenaardig toch, het ene moment zijn ze fanatieke vrienden van de wetenschap, het volgende…ja, waar zouden ze zich nu mee bezig houden? Stikstof?

Dat je een houterige, scrabbelende autist als een wereldberoemd dichter gaat behandelen lijkt me ook een soort experiment. En dat het een wereldberoemd dichter zou zijn is tot daaraan toe, maar om die persoon dan ook nog als een soort dandy de boeken in te laten willen verdwijnen. Crampert de Dandy!

Poëzie is doen wat je gezegd wordt. Poëzie is suiker. Poëzie is koolzuur. Poëzie is een gebreid gewaad. Poëzie is een fotomodel in zo’n gebreid gewaad dat volgens Unilever bewuste keuzes maakt. Poëzie is limonade. Poëzie is trouw. Poëzie is wachten tot de lichten gedoofd zijn. Poëzie is een hamer. Poëzie is een hamer van de Gamma. Poëzie is met een hamer van de Gamma en een spijker van de Gamma al je aandenkens op binnenkant van de wc-deur spijkeren. Poëzie is een daad van bevestiging. Poëzie is er kan nog een trein komen.

Bart van der Pligt

bar slecht gedicht van wereldberoemd dichter

Zouden de wetenschapsvrienden hier weer achter zitten, de mensen die 6 maanden geleden nog mij gedwongen een experimenteel vaccin wilden inspuiten? Zouden zij het zijn die nu een betoog af gaan steken dat dit bar slechte uiterst begrijpelijke gedicht van een werelddichter eigenlijk al kut druk op schiphol tering mongolen? Wat was het doel van werelddichter Crampert en zijn normalobuis?

Een soort experiment. Zelf denk ik dat de cynische baasjes achter de schermen gewoon willen zien hoe laag het niveau kan dalen waarmee ze weg kunnen komen. Als al die psyborgs en masse geloven dat dit geweldige poëzie is dan hoef je de rest van je leven nooit meer enige moeite te doen om daarin een standaard te moeten bereiken.

En dan kun je als een aan suikerwater verslingerde horzel je hele leven de beroemde Nederlander spelen, zonder dat ook maar een moment daar de verplichting bij zou horen mensen die meer talent hebben dan jij hebt ook meer in het voetlicht te krijgen. Zo gaf Crampert op zijn 88e toe dat Koenegracht eigenlijk een veel beter dichter was. Die is nu op zijn 80e aan de beurt om ook eens in de Volkskrant te mogen.

Ondertussen is Veronique in Groningen waar een bevriend muzikant met spoed is opgenomen. Voor corona had hij een glanzend leven met optredens. Nu niets meer en hij wou ook niemand meer zien. Met dank aan al die fanatieke wetenschapsvrienden, 320.000 levensjaren verloren, zo lees ik. Er staat iemand met een rekenmachientje te tellen. Dat krampachtige sfeertje zou je heel makkelijk met een soort wetenschappelijkheid kunnen verwarren, ik denk dat de ‘artsen’ die het martelen in Guantanamo Bay monitorden zodat er geen orgaan zou bezwijken of de artsen die kinderen benzodiazepines en speed voorschrijven daar heel vriendelijk bij zullen knikken, bij dat vliesdunne fantasietje.

Nobelpreis für Deutschland

Treffpunkt feiner Geiste

M.H.H. Benders ist ein anerkannter Dichter seiner Generation, ein Schüler der universellen Myzelien, Amanita Sage und Mykophilosoph. Er hat siebenundzwanzig Bücher geschrieben, die letzten in der Kaneelfabriek.

Momentan arbeitet er an dem zweiten Band der SHHHHHHROOM-Reihe, Bücher über Pilze, und der Microdose Bible, einem Aktivierungsplan zur Wiederherstellung Ihrer wahren Identität, der nächstes Jahr erscheinen soll. Bleiben Sie dran!

Aber das Große Ziel von Benders ist es, in Deutschland Erfolg zu haben. Er hat die Dynamik und Vielfalt der deutschen literarischen Szene erkannt und ist bereit, sich darauf einzulassen und seinen Beitrag zu leisten. Mit seinem einzigartigen literarischen Stil und seiner unermüdlichen Arbeitsmoral ist er entschlossen, ein neues Kapitel in der deutschen Literaturgeschichte zu schreiben.

Bücher

“Amanita Muscaria – The Book of the Empress” is an exceptional work that establishes a benchmark in the realm of mycophilosophy. While one could perhaps categorize the book within the domain of Art History, such a classification would fail to do justice to its true essence. Primarily, this captivating text explores the evolution of humankind, making it a standout in its field.

Amanita Muscaria – The Book of the Empress – De Kaneelfabriek, 2023

“‘Waarover de Piranha droomt in de Limonadesloot’ stands as a philosophical exploration into the human faculty of imagination. It probes the intriguing notion that imagination, rather than offering solutions to our problems, might in fact be their origin. This thought-provoking work is set to be available in English and German by the close of 2023.

Facebook
Twitter
LinkedIn