Wietbulletin / Wienerwatchers

Het lijkt me raadzaam voor de literaire wereld een Wietbulletin te starten. Dus bij deze.

In aflevering 1 van het Wietbulletin leerden we dat Wiet middels BigDataFeeds en een omaproof algoritme alle Brunaatjes gaat vullen met caviaboeken.

Het eerste probleem waar Wiet op stuit: maar, die liggen al vol caviaboeken. Wat nu?

Wiet schakelt de kwaadaardige autoschrijfmachine in, die, aangestuurd door BigDataFeedsOmaatjes op nieuwe ideetjes moet komen voor lekker leesvoer.

De Tweede Wereldoorlog, is dat niks? Ja goed, daar zijn al wat boekjes over. Maar is toch een dankbaar onderwerp, lijkt Wiet.

Maar de AUTOSCHRIJVER spuugt alleen maar het woord CAVIA uit, keer en keer opnieuw.

Wiet belt zijn aandeelhouders. ‘Sorrie jongens, het blijven CAVIAAS in 2018’.

Ondertussen zit de reisboekenbranche met de handen in het haar. Ze kunnen Wiets bloed wel drinken. ‘Wienerbloed’ denk Wiet, die een grote fan is van Frank Snoeks.

Is dat niks voor de Bruna? Frank Snoeks?

Binnenkort het vervolg. We verklappen alvast dat Frank Snoeks een belangrijke rol gaat spelen.

Share:

More Posts

Operatie Kerstjoint

Het was een idee van mijn vader, die appte me een paar weken geleden, misschien was een joint roken een idee? Nadat de camera uitstond

Heilige Gelofte op Kerstavond

Ik vertelde Menno Wigman ooit eens dat ik een recensie over een bundel van me niet had gelezen(1), en dat kon hij niet geloven, dat

De Triomf van de Hokjesgeest

Te weinig mensen zijn zich bewust van het feit dat het systeem dat ons systeem voortbracht een ronduit fascistisch systeem was. Ik heb het nu

Zeg het met een plaatje

Zeg het met een plaatje. Jeroen Dera, Jos Joosten, Janita Monna, Carl De Strycker, de hele bekende jurybups, allemaal voldoen ze perfect aan het plaatje.